Artigas Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Dcera právě prohlásila, že Mike a Tygřík mají pravdu, jen u pravého spodního návrhu by nějak zmenšila přesahující část na levé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 (editace) Ty spodní jsou super, akorát jak psali ostatní chtělo by to asi jiný barvy, záleží teda kam se budou dávat jestli na sklo tak zkusit obrácenou variantu. Editováno: 2. Srpen 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supermaster Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Jsou to skicy, takže řešit barvy je předčasné. Určitě musí být světlá a tmavá mutace (pro použití na světlém/tmavém autě). Jakmile se pro jednu z variant rozhodnete, dotáhnu ji do konce Takže pánové... kterou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Za mě pravá dolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 2. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 (editace) Na zadek pravá dolní a na předek pravá horní a na jednu nálepku bych dal ještě přezdívku. To mě teď napadlo Co vy na to.? Tygříku máme stejný styl pro krásu. Možná bych to hodil do nádechu ledově modré barvy, přeci Yeti je sněžný muž. A teď ještě dát nebo nedát obrázek, nebo nechat jen nápisy? Editováno: 2. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Volím , pokud mohu vlevo dole I love Yeti ..... a dle mě bych to rád viděl v bílé, neboť mám červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Já hlasuji taky pro ty pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan13 Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Jsem take pro pravé horní i dolní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Hlasuji pro pravou dolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Volím , pokud mohu vlevo dole I love Yeti ..... a dle mě bych to rád viděl v bílé, neboť mám červenou Ahojte, já to vidím křížem: pravá horní, levá dolní. S barevnou úpravou -a mutací - taky souhlasím. I já mám červené yetisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 (editace) Ahojte, já to vidím křížem: pravá horní, levá dolní. S barevnou úpravou -a mutací - taky souhlasím. I já mám červené yetisko. Ten kolega z Tábora říkal, že chtěl hnědé! :p Editováno: 3. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Jsou to skicy, takže řešit barvy je předčasné. Určitě musí být světlá a tmavá mutace (pro použití na světlém/tmavém autě). Jakmile se pro jednu z variant rozhodnete, dotáhnu ji do konce Takže pánové... kterou? jak jako pánové?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Tak už se dohodněte, nějaký návrh musí vzejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Byl bych ochoten přistoupit i na ten spodní levý s "I". Opravdu decentní, ne žádný megagiga viditelný ze 4km za mlhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 jak jako pánové?? To tak neber Angelito. Tím, žes koupila Yetisko, jsi se pochlapila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Byli byste všichni ochotní jít do toho levého spodního s "I"? Kdo je proti, ať napíše. Supermaster by to ještě esteticky doladil. Psát do každé nálepky přezdívky, je jako vyrábět jednotlivé originály. To by se Supermasterovi prodražilo... U triček to funguje jinak. Takže, kdo je proti návrhu s "I", ať napíše. Hauk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 (editace) Byl bych ochoten přistoupit i na ten spodní levý s "I". Opravdu decentní, ne žádný megagiga viditelný ze 4km za mlhy. Jsi to vystihl perfektně dobrá hláška Editováno: 3. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 To tak neber Angelito. Tím, žes koupila Yetisko, jsi se pochlapila. tak to je dobrý...já dycky litovala,že sem se jako chlap nenarodila proto sem chodila na karate, hrála si s autíčkama, podpalovala pole a teď piju plzeň jinak jsem pro ty napravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 (editace) Já velký Vinetou bych se taky přiklonil k levému spodnímu, ale styl písma jako u pravého spodního, jinak bych zůstal u pravého spodního. hauk Editováno: 3. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Hauk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Aqelito: tobě se líbí jaký návrh? hauk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Mike: oba pravé,ten spodní kvůli stylu písma...pokud bude,jak praví chodec, levý spodní se stylem písma pravého spodního,tak klidně ten levý...to jest ten pravý spodní s I... nezamotala sem se trochu sakra...?... a vůbec...kde vězí Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Jak už jsem jednou napsal tak spodní pravý, ale mohl by být i levý. Myslím si , že jsou dost podobný nato, aby se z nich vybíralo, sto lidí sto chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Paci sa mi pravy dolny. Ma to zrejme najblizsie k skodovackemu "yeti" fontu (ak to nie je ten isty - bolo by fajn, ak by to tak bolo). Takisto sa mi viac paci aj sirsi font pre adresu fora. Co sa tyka toho I, myslim, ze tam nie je nutne - ak niekto ma nalepene srdiecko s napisom Yeti v skodovackom "yeti" fonte, je jasne, ze je Yeti pozitiv aj bez toho I (ja) :-) Mimochodom, a co ked je aj ostatna posadka v aute Yeti pozitiv? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 tak to je dobrý...já dycky litovala,že sem se jako chlap nenarodila proto sem chodila na karate, hrála si s autíčkama, podpalovala pole a teď piju plzeň jinak jsem pro ty napravo Tak Tys chodila, chlape, do karate? To jsi můj člověk. (Toho si važ, jeden můj kamarád na dotaz kolik tam bylo lidí, vždy odpovídá: 4 lidi a 2 ženské. ) A jaký pásek máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.