Grepicek Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Ahoj všem mam problem.Dělal jsem vimenu převodovky ponevač mi prasknul diferák.Typ vozu škoda octavia 1.6 55 kw Převodovka tam je dali se tam ze stare převodovky čidla na mereni rychlosti.Ty nešli tak jsem sehnal jine dali se tam a ty fungovali tejden a už budiky ztase blbnou.Občas ukazujou občas ne prosim poradte co stím.Diky Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powerhunter Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 A to ti padá jen tachometr, nebo komplet budiky? Jestli komplet, tak je to u oktávky do roku 2000 běžná závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grepicek Vloženo 30. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Otačky a teplota super to jde.Jen mi blbne palivo + rychlost.Dneska jsem třeba najezdil 300 km a neblbloto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanes2 Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Opravit nebo vyměnit panel přístrojů.Já to dělám do 500Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 podle mě to dělá čidlo rychlosti zkontroluj jestli je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichelS Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Dobrý den Škodáci, Mám problém na Octávce OCTAVIA (1U2) 1,9 SDI (RV 2000) s tachometrem. Dělá to pouze tachometr. Jinak všechny další budíky ukazují vše dobře (Počet ujetých KM, Otáčkoměr). Problém je v tom, že tachometr ukazuje jednou víc (I o 20KM) a někdy míň. Když mi to (Neoficiální) mechanik opraví tak nastartuje, vypne motor a ručička spadne pod ukazatel nuly. Nevíte co by to mohlo být, nebo nemohl by se na to někdo z Vás mrknout? Brno a okolí. Děkuji Vám velice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichelS Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Zdravím Vás Škodáci. Problém vyřešila kompletní výměna palubního počítače, ani se neptejte kolik to stálo. Tak abyste věděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Pokud se nemylim tak ve Skodovce kolem 10 000 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.