karmos Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Zdravím mám 1,2 tsi 77 kw a zjistil jsem velkou vuly na silembloku viz obrazek. Chtěl bych se zeptat jestly to je normální. Najeto mám 25tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) Mám motor 1,2HTP 51kW a připadá mi ta vůle na tomto silentbloku taky velká. Máte to i ostatní tak? A ještě se mi přenáší otřesy motoru do interiéru vozu. Editováno: 29. Červenec 2011, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Skoušel jsem to a vůly žádnou nemám jde stuha a výklon je max 5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 mám to same vule na hlavním motorovém silemu cca 1.5 cm dopředu/ dozadu . což je dost ,navíc mi "cvaká" silem převodovky ,nebo tak něco ,když ručně zahýbu motorem dopředu a dozadu ono zaleží jakou má šlověk silu nebo tedy jak silně zahýbe z motorem , ale pokud se oběví vibrace motor při jízdě nebo mírné vibrace do volantu při jízdě , tak většínou je silem ze spoudu praskly a vytečný , má totiž najkou tekutou napln , a ta jak mile vyteče tak silem netlumí jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.