Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všechny, jsem tu krátce a ještě k tomu začátečník, takže uvítám věškerou pomoc. Můj problém je spíš kosmetický. Koupil jsem Felicii kombi r.v.97 a je zatím dobrá, ALE: rád bych si pustil rádio a zatím to nejde. Na střeše je totiž něco, co jsem považoval za základnu antény bez tyčky. Od kámoše jsem dostal anténu ze stopětky a pak teprv jsem zjistil, že je to jaksi nekompatidebilní...

Pomůže někdo indentifikovat, co je to za bazmek a jak to uzpůsobit na chytání rozhlasu?

Díky moc

Honza

p7300131.jpg

Hm, obrázek zde, nějak se mi to nezadařilo...

http://imageshack.us/photo/my-images/171/p7300131.jpg

Editováno: , autor: HonzaRez
Vloženo

Podle fotky bych řekl že to je neodnímatelná, sklápějící verze antény (ta se snad dávala až na novější modely). Nejlepší řešení tam je koupit novou a vykašlat se na nějaké bastlení ze 105. Navíc je možné, že spodek bude uhnilý.

Vloženo

Přesně tak, koupit novou, vzadu na stropě opatrně odtáhnout tapec a anténu vyměnit - kabel by měl být na konektor, nemělo by tím pádem být potřeba protahovat nový kabel pod celým tapecem stropu - nová anténa se jen připojí na místo staré a přitáhne se maticí na plech v místě původní díry pro anténu - je potřeba ten plech očistit až na kov (zespoda) a po montáži nakonzervovat proti rezivění třeba nástřikem Rezistinu nebo podobného prostředku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...