Publikováno Srpen 5, 201114 r Mám dojem, že škoda nemá na tento typ mobilu adaptér nevíte jestli neexistuje nějaká alternativa držáku který by šel upevnit na origo HF ? díky
Srpen 5, 201114 r neexistuje, uz jsem to resil... jedina moznost je bluetooth a neorigo drzak na mobil...
Srpen 5, 201114 r Autor neorigo držák jde zaklapnout do toho bazmeku na adaptéry? existuje i držák pomocí kterého bych alespon nabíjel ? jestli máš LG 00 tak víš o kterém onektoru mluvím díky
Srpen 8, 201114 r Kup neorigo Brosit s nabijenim ( delaji snad na vsechny telefony ) a spojeni pres origo bluetooth ... D
Srpen 8, 201114 r Autor no klidně jde mi ale hlavně o to , zda mi ten držák půjde zaklapnout na místo toho držáku na adaptér má takový proclip na který škodovka udělala adaptéry asi na 20 mobilů snad pochopíš o co mi jde je to asi trochu nesrozumitelný Upraveno Srpen 9, 201114 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Srpen 8, 201114 r Aha, to bude urco jiny, ale trochu sikovnosti a nejak to naroubit urco pujde ... i s napajenim ... Upraveno Srpen 9, 201114 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Srpen 9, 201114 r na origo drzak nejde nic, leda tak nejaky ten neorigo prilepit oboustrankou ja mam drzak brodit na okne u a sloupku a k nemu vytazeny napajeni, origo jsme odmontovali a nechali jen BT
Srpen 9, 201114 r A ted jsem jeste koukal na Brodit a pro Optimus One specialni drzak nedelaji ... Takze hura na Ebay a tam treba neco najdes ... Upraveno Srpen 9, 201114 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Srpen 9, 201114 r tak se omlouvam, mobil mam pracovni a drzak jsem dostal k nemu... drzak je original LG - viz. tento odkaz: http://mobilizujeme.cz/clanky/lg-pridava-ke-smartphonu-lg-optimus-one-drzak-a-nabijecku-do-auta-zdarma/
Srpen 9, 201114 r Tak jestli ho muzes rozkuchat, tak ho tam nejak naroubuj ... volil bych A sloupek u ridice, kabel napajeni za vypln a bude to vypadat OK - jen tu vanicku s nejakym zbastelnym hackem. A nebo jak jsem to mel ja: drzak brodit pro octavii - jen tu konzolu na stredovy panel vedle radia : http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-853526/brodit-proclip-skoda-octavia-05-a-novejsi-angled.html na to nalepis oboustranou paskou jen tu tvoji LG vanicku s napajenim a kabel potahnes pod plastem stredoveho tunelu mezi sedacku a tunel a tam pichnes adpter do zapalovace ... enbo to udelat komplet vnitrkem ze nebude nic videt ... ja volil prvni variantu, pouzivam jen nekdy ... Upraveno Srpen 9, 201114 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Srpen 9, 201114 r Autor No napájim taky jenom někdy takže mi čumějící kablík od zapalovače nevadí ale to není ani nějaká redukce proclipů tzn. proclip škoda - redukce proclip např.nějakej používanější - držák stačí jakejkoli i bez nabíjení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.