Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dojem, že škoda nemá na tento typ mobilu adaptér nevíte jestli neexistuje nějaká alternativa držáku který by šel upevnit na origo HF ? díky

neexistuje, uz jsem to resil...

jedina moznost je bluetooth a neorigo drzak na mobil... :(

• Autor

neorigo držák jde zaklapnout do toho bazmeku na adaptéry? existuje i držák pomocí kterého bych alespon nabíjel ? jestli máš LG 00 tak víš o kterém onektoru mluvím díky

Kup neorigo Brosit s nabijenim ( delaji snad na vsechny telefony ) a spojeni pres origo bluetooth ... D

• Autor

no klidně jde mi ale hlavně o to , zda mi ten držák půjde zaklapnout na místo toho držáku na adaptér má takový proclip na který škodovka udělala adaptéry asi na 20 mobilů snad pochopíš o co mi jde je to asi trochu nesrozumitelný

Upraveno od Luďa
Necituj předchozí příspěvky

Aha, to bude urco jiny, ale trochu sikovnosti a nejak to naroubit urco pujde ... i s napajenim ...

Upraveno od Luďa

na origo drzak nejde nic, leda tak nejaky ten neorigo prilepit oboustrankou :(

ja mam drzak brodit na okne u a sloupku a k nemu vytazeny napajeni, origo jsme odmontovali a nechali jen BT

A ted jsem jeste koukal na Brodit a pro Optimus One specialni drzak nedelaji ... Takze hura na Ebay a tam treba neco najdes ...

Upraveno od Luďa

Tak jestli ho muzes rozkuchat, tak ho tam nejak naroubuj ... volil bych A sloupek u ridice, kabel napajeni za vypln a bude to vypadat OK - jen tu vanicku s nejakym zbastelnym hackem.

A nebo jak jsem to mel ja: drzak brodit pro octavii - jen tu konzolu na stredovy panel vedle radia :

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-853526/brodit-proclip-skoda-octavia-05-a-novejsi-angled.html

na to nalepis oboustranou paskou jen tu tvoji LG vanicku s napajenim a kabel potahnes pod plastem stredoveho tunelu mezi sedacku a tunel a tam pichnes adpter do zapalovace ... enbo to udelat komplet vnitrkem ze nebude nic videt ... ja volil prvni variantu, pouzivam jen nekdy ...

Upraveno od Luďa

• Autor

No napájim taky jenom někdy takže mi čumějící kablík od zapalovače nevadí ale to není ani nějaká redukce proclipů tzn. proclip škoda - redukce proclip např.nějakej používanější - držák stačí jakejkoli i bez nabíjení

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.