Jirik.DC Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Proč ne, vždyť pro nás dělá celkem dost, tak proč mu to alespoň trošku neoplatit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 mno, nevim, asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 mno, nevim, asi jo Upřímně, i já od něj mám už hodně věcí..tempomat, maxiDot, volant, snad dopadne i HF.. A jsem fakt spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jasně, jen ještě nebylo nikde zodpovezeno, kde ty díly shani. konkretne by me zajimaly zrovna ty xena, za ktery nechce ani 10tis Kč, přitom jen příplatek stojí asi 22tis a kdyz ti je čornou nebo si je nechas pridelat origo, vypláznes skoro 70tisícovek...to samý našel jsem tam nabídku radia Rhapsody, který vypadalo tak tri roky jety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) Nejde o fotku, ale jaký díl to pak je v reálu. Odkud věci jsou, to je spíš otázka na něj.. Já mám všechno viditelně nové, nic použitého. Jinak ty xenony mám dojem, že nebudou origo s automatickým stavěním, někde v jiném vlákně se o tom píše. Za 70 tisíc to určitě bude oficiální instalace v servisu, ale hlavně kompletní včetně senzorů na přední a zadní nápravě, je to tak? Možná i proto ten rozdíl, ale nevím..jak říkám, je to otázka spíš na něj. Editováno: 9. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakaro Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A dává Alesio na ty nové díly plnou dvouletou záruku? Ten MAXík by mě docela i lákal, ale asi až časem, zatím mi to žíly netrhá. Spíš bych uvažoval o tom koženém volantu, nicméně by mě zajímalo, jestli bude na dotyk stále příjemný i po delší době? Musí se ošetřovat nějakým přípravkem, aby kůže neztvrdla? Nedávno jsem totiž měl ze servisu náhradní auto, OI z roku 2002 s cca 160 tis. km, no a kůže na všech dílech (volant, ruční brzda a hlavice řadící páky) byla na omak velmi tvrdá a díky švům mi to přišlo i dost nepříjemné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A dává Alesio na ty nové díly plnou dvouletou záruku? Ten MAXík by mě docela i lákal, ale asi až časem, zatím mi to žíly netrhá. Spíš bych uvažoval o tom koženém volantu, nicméně by mě zajímalo, jestli bude na dotyk stále příjemný i po delší době? Musí se ošetřovat nějakým přípravkem, aby kůže neztvrdla? Nedávno jsem totiž měl ze servisu náhradní auto, OI z roku 2002 s cca 160 tis. km, no a kůže na všech dílech (volant, ruční brzda a hlavice řadící páky) byla na omak velmi tvrdá a díky švům mi to přišlo i dost nepříjemné. Je fakt, ze ja mam kozeny volan a kozeny packet jen cca 3/4 roku, ale osetruju to jen temi hadriky co se pouzivaji na cisteni decke prdelky, je to napustene nejakym kremem a je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jo ja tim vlastne cistim cely interier, je to prima veskera spina zmizi a plasty nejsou suche...vrele doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakaro Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Tak to chápu, pro naše "prdelky" jen to nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Nejde o fotku, ale jaký díl to pak je v reálu. Odkud věci jsou, to je spíš otázka na něj.. Já mám všechno viditelně nové, nic nepoužité. Jinak ty xenony mám dojem, že nebudou origo s automatickým stavěním, někde v jiném vlákně se o tom píše. Za 70 tisíc to určitě bude oficiální instalace v servisu, ale hlavně kompletní včetně senzorů na přední a zadní nápravě, je to tak? Možná i proto ten rozdíl, ale nevím..jak říkám, je to otázka spíš na něj. nebudou origo? jak to myslis, tomu nerozumim. jakože nějaký z Číny? za tech 70tis je to komplet jak pises...origo nivelační senzory stoji 10tis, porad je tam rozdil 40tis. že o fotku nejde je jasny, ale je to prinejmensim zvlastni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Abych odpověděl na toho superba, ani tam není potřeba sundat volant, při výměně přístrojů, ale je to nejhorší auto na tuhle práci :-/ Pár jsem těch aut už udělal a právě octávka II se dělá docela dobře :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Nejde o fotku, ale jaký díl to pak je v reálu. Odkud věci jsou, to je spíš otázka na něj.. Já mám všechno viditelně nové, nic nepoužité. Jinak ty xenony mám dojem, že nebudou origo s automatickým stavěním, někde v jiném vlákně se o tom píše. Za 70 tisíc to určitě bude oficiální instalace v servisu, ale hlavně kompletní včetně senzorů na přední a zadní nápravě, je to tak? Možná i proto ten rozdíl, ale nevím..jak říkám, je to otázka spíš na něj. nebudou origo? jak to myslis, tomu nerozumim. jakože nějaký z Číny? za tech 70tis je to komplet jak pises...origo nivelační senzory stoji 10tis, porad je tam rozdil 40tis. že o fotku nejde je jasny, ale je to prinejmensim zvlastni... To neříkám, že z Číny, ty budou rozhodně taky origo, nevím, jak je to s cenou "zázemí" těch světel, ale rozhodně hodně z ceny bude dělat zisk pro Škodovku, to je bez debat Na nějakém vlákně tady jsem četl, že právě je to zapojené buď bez náklonů, nebo jen na regulaci klasických světel, což bude asi vedle zisku škodovky druhý vliv na cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahojte mládenci, ja mám tiež pár vecí od Alesia / xenóny, HF Bluetooth sadu, multifunkčný volant, GPS anténu , modré antireflexné spätné zrkadlá, odkladaciu skrinku pod sedadlo vodiča..... /, a možem vám povedať že to nie je žiadna "Čína" - všetko fungel nové originál veci. Posledné čo ma trápi je to odkial to zohnal /dôležite je to že to nie je kradnuté /, takže si myslím že je tu zbytočné o tom polemizovať - je to jeho šikovnosť - budme radi že ho máme ináč by sme si to museli kúpiť s 1000% prirážkou ako náhradný diel u autorizovaného predajcu ŠKODA. Takže "nech žije Alesio", s pozdravom Marek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) jako jo, proc ne, pokud dá papír, že věc je nová, original, tak v klidu... Editováno: 9. Listopad 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 tak potom ja som asi jediny kto nedostal novy maxidot, aj ked mal byt novy...ale to som tu uz riesil davnejsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 tak potom ja som asi jediny kto nedostal novy maxidot, aj ked mal byt novy...ale to som tu uz riesil davnejsie... To já vím, četl jsem to..a co se mu ozvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machinho Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Krásný den všem, dotaz mám octavii II TDIčko k problému nejspíš se mi uvolnila palubní deska u spolujezdce ve předu v rohu u okna u sloupku je to tam nějak volný a nadělá to děsnýho kraválu jak se to tam o něco tře hrozný když se jede po pěkný cestě pohoda ale jak se jede po dírách tak to šílím, otevírám okýnka a pouštím rádio naplno abych to neslyšel možná to zveličuju no ale je to šílený Cpal sem tam různý papíry noviny gumy a kromě hroznýho vzhledu na palubku ze které trčí noviny se nic nezměnilo možná malinko ale ne uplně. Dělo se ve vašich oktávkách taky něco podobnýho jak to mám vyřešit mám kus palubky vysápnout aby byl klid ?? dík za odpovědi názory :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 zhod plasty a dotiahni ju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machinho Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 jde se k tomu nějak? nevím kudy a jak bych to měl dotáhnout možná rozdělat kastlík pod tím jestli se tam dostanu nevím jak to tam je přichycený mám rozdělat celou palubku nebo jak ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 skús len zložiť obleženie pri poistkách a pri kastlíku tiež...neviem,či to tam bude určite,som na NB a v ňom nemám stiahnutú dielenskú príručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machinho Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 no já jsem koukal do kastlíku je tam několik šroubů vypínání airbagu spolujezdce tak to hned zítra rozdělám vyndám kastlík a prozkoumám to blíž. Je to zvláštní ten roh palubky je volnej jde ho uplně zmáčknout dolů i ho jakoby vyhrnout. U řidiče tam to je na fest tvrdě přidělaný ale na tý druhý straně nechápu jak je to vubec možný :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Kluci, sice jsem sem nikterak nezabloudil, ani jsem nepročetl celé vlákno, ale admin mi řekl, že bych (mnou jinde postnutý) postup demontáže palubní desky u OII mohl hodit i sem, že by se to mohlo někomu hodit, tak ho sem dávám DEMONTÁŽ PALUBNÍ DESKY OII 1. demontovat kastlík spolujezdce a odpojit airbag, osvětlení a clima schránky2. demontovat kryt pod volantem řidiče a odpojit DIAG. zásuvku3. demontovat rámeček řadící páky, popelník, climatronic a rádio4. demontovat přihrádku v palubce a odpojit spínač blikačů a senzor světla5. demontovat boční tapecy středového panelu6. demontovat ozdobné lišty (kolem kolečka světel tak, že vyndáš ovladač světel - stačí v poloze 0 ho zamáčknout dovnitř a držet a zároveň otočit doprava, ovladač vyskočí, tu druhou vycvakneš, je jen nacvaknutá do palubky myslím, nebo má zespoda jeden torx)7. demontovat horní část krytu volantu co je pod budíky, tam drží budíky 2 torxy8. demontovat budíky (na to je dobré použít starou kreditku a strčit ji zhora mezi spáru a najít zobáčky a vycvaknout, potom vypadnou a odpojit konektor9. demontovat kryty A sloupků (na předním okně - pouze vycvakáš, chce to zabrat a nebát se toho)Myslím, že to už je vše, potom jenom na bocích po sundání krytů palubky jsou torxy, na každé straně myslím 4ks, na středovém tunelu a za rádiem také nějaké jsou, prostě musíš projít zleva doprava palubku a všechny torxy, kde je chycená povolit (celkem cca 12-16 torxů), no a potom někoho k sobě a vysouvat směrem od okna nahoru palubku ven a je to... Montáž opačným postupem Pár foto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin14 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Mam poskozenou palubni desku od toho vonavyho sajrajtu, uplne tam vyleptal diru az na malitan, ktery je pod tim viz prilozeny obrazek. Napada nekoho cim tu diru vyplnit aby to jaztakz vypadalo, me pouze napadlo sehnat na vrakaci poskozenou palubku a ten kousek vyriznout a nalepit, ale mam takovy pocit ze by se to kroutilo kvuli teplote. diky za kazdy napad Editováno: 6. leden 2016, autor: martin14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Co nějakou dekorační lištu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 No já nevím, všechno bude vypadat... No prostě to už nebude ono... Ale palubka kompletně odstrojená, bez bagu, bez kaslíku zase tolik nestojí, tuhle jsem jí viděl za 1500,- to zase tolik není. No a pak někoho k ruce a za půl dne je to vyměněné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.