seperb tomos Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 zdravím všechny, je nějakej způsob jak vyřešit aby se mi při odemčení kufru i zvedl nahoru..?? nějakým způsobem?? pružinou nebo teleskopy ...? děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Zase je někdo línej si pročíst témata a hned si založí svoje nové. Už to tady je tak hledej. Nebudu ti říkat víc, protože by jsi to měl moc snadné a zvykl by jsi si na to. Tak zkus hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Zdarec, zrovna teď to řeším na svém autě, tento týden mi kolega vyrobí potřebné díly, takové ty kovové části, pak potřebuju sehnat pružiny a jestli to rozchodím a bude to k něčemu, tak s tím klidně pomůžu. Tady si o tom můžeš něco přečíst: je tam i nákres a fotky, kdyby sis to chtěl udělat sám. Jinak jsem v tomhle se Žralokem, jsem tady na fóru chvíli a spoustě lidem se fakticky nechce hledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.