jendaRS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Čus chlapi,už delší dobu mě sere vrzání zadních dveří pouze za jízdy, ale zlym zpusobem az se to neda vydrzet .uz jsem zkousel ruzny blbosti, jako ze sem prasacky uriz i kus tapecu, ale furt nic,nemuzu proste najit pricinu.Kdyz na ne zvenku zatlacim tak to skripe taky.Mam pocit ze to zacalo delat az ted v lete.Tak se tu ptam jestli se s tim nekdo setkal,podotykam ze vrzají oboje dvere stejne a je to hruza....diky za pripadny napady.Jinak se neupecte je to ted peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Jo a nejsou to panty ,protoze pri otvirani/zavirani nic nevrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 promaz zamky dveri, vetsinou to byva ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
louke Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 taky občas slyším vrznutí plastu...nevím jestli to není tím teplem že to pracuje, ale dost mě to deptá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 plasty ja uz neresim, to bych je musel vyhazet vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Čus chlapi,už delší dobu mě sere vrzání zadních dveří pouze za jízdy, ale zlym zpusobem az se to neda vydrzet .uz jsem zkousel ruzny blbosti, jako ze sem prasacky uriz i kus tapecu, ale furt nic,nemuzu proste najit pricinu.Kdyz na ne zvenku zatlacim tak to skripe taky.Mam pocit ze to zacalo delat az ted v lete.Tak se tu ptam jestli se s tim nekdo setkal,podotykam ze vrzají oboje dvere stejne a je to hruza....diky za pripadny napady.Jinak se neupecte je to ted peklo nevrzou ti gumy kolem dveri jak me? natrel jsem to nejakym kremem s glycerinem a je po vrzani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Premazat zamky, a natriet gumy glycerinom. Vacsinou to na chcvilu pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 asi to budou ty gumy okolo dveri ale cim to maznout nejlip?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 asi to budou ty gumy okolo dveri ale cim to maznout nejlip?dik ja to mazal indulonou s glycerinem... nevim jake barvy.. ale good. guma je jak nová a havně nevrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak sem to natrel cistym glycerinem a porad vrze a na zamky to nevypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 asi to budou ty gumy okolo dveri ale cim to maznout nejlip?dik ja to mazal indulonou s glycerinem... nevim jake barvy.. ale good. guma je jak nová a havně nevrže Jen pro zajimavost, u SHELLu prodavaji nejaky silokonovy olej za 73 Kc, pry je to i proti primrzani v zime. Me ty dvere zase za jizdy jakoby lupou. Uz mi nekdo poradil uvolnene zamky,ale nemam tu naradi a zatim ani nevim,kde co utahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaldk Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mě vrzaly ty plastový držáky na tapecu po obvodu dveří,podlepil jsem je na dosedový ploše mezi plechem dveří černou elektrikářskou páskou a zatím je klid.Nahoře tapecu u gumy okna silikal. Pořádně domáčknout na tapecu tu lištu co jde až k oknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Mě vrzaly ty plastový držáky na tapecu po obvodu dveří,podlepil jsem je na dosedový ploše mezi plechem dveří černou elektrikářskou páskou a zatím je klid.Nahoře tapecu u gumy okna silikal. Pořádně domáčknout na tapecu tu lištu co jde až k oknu. jj je toho povíc co vrže. na lepší přichycení tapecu se taky chystám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zatim v oktě toto neřešim, ale předtim jsem míval starší auta a občas to bylo aktuální. pomáhal silikonový olej na obnovu gumových materálů. Tak nějak se to jmenovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 hojda já sem mazal gumi silikonovou vazelinou.poradil mi to kámoš.ta vazelina je barvi slabě mléčná průhledná a pomáhá to i na zamrzání a docela dlouho to vydrží.dělám tím všechny těsnící gumy na dveřích.ta vazelina odpuzuje vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Vyzkoušej namazat gumové dorazy přímo v zámkum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Vrzu vacsinou zamky. V skoda servise to vystriekali nejakym sprejom, po zaschnuti to nejde dole ani z plechu ale ucel to splnilo. A sem tam este treba pretriet tesnenia... P.S.: tie tesnenia mazem glycerinom a je to v poho, v zime nikdy nezamrzli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 na tesneni je super jeleni luj co se pouziva na rty ale jen takovej ten velkej v to svetlem baleni fakt gut hlavne v tomto pocasi se pekne rozetre a vsaje. a na dlouho pokoj doporucuje se delat dvakrat rocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak to bylo darazama zamku,striknul sem to vazelinkou ve spreji a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitor Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Mě také vržou zadní dveře, ale není to zámkama ani těsněnim okolo dveří. Plastový tapecirunk se dotýká dveří a to při jízdě vrže. Jediné co asi pomůže je kousek odříznout. Také mě " vrže " tapecirunk na střeše, ale s tím si nevím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 jako bacha na to odrezavani kousek sem odriznul a moc to nepomohlo akorat sem to sprasil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 me neco zase trosku loupe ve strope, je to jakoby tam byla moucha nebo neco sileny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 me neco zase trosku loupe ve strope, je to jakoby tam byla moucha nebo neco sileny mam uplne stejny problem. Kdyz tapec pritlacim nepatrne rukou,je klid...jenze jak to opravit. Do demontaze tapecu se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) asi to budou ty gumy okolo dveri ale cim to maznout nejlip?dik GLYCERIN pro technické použití sprej 115ml Glycerin pro technické použití se používá ochranný a zvlhčující prostředek na pryž , kůži , koženku a pod. . Dále slouží jako ochrana před zamrzáním skel, zámků , pantů , dveří a oken . Dále se používá jako univerzální rozmrazovač . Glycerin lze také použít jako vodou odstranitelný separátor . 115ml Nebo jak tady již někdo psal použít přímo čistý glycerín: Odkaz zde Editováno: 3. Srpen 2009, autor: Tony6610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik82 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Čus chlapi,už delší dobu mě sere vrzání zadních dveří pouze za jízdy, ale zlym zpusobem az se to neda vydrzet .uz jsem zkousel ruzny blbosti, jako ze sem prasacky uriz i kus tapecu, ale furt nic,nemuzu proste najit pricinu.Kdyz na ne zvenku zatlacim tak to skripe taky.Mam pocit ze to zacalo delat az ted v lete.Tak se tu ptam jestli se s tim nekdo setkal,podotykam ze vrzají oboje dvere stejne a je to hruza....diky za pripadny napady.Jinak se neupecte je to ted peklo Taky jsem s tym měl problemy.A dost dlouho.Nakonec jsem našel mechanika co skupuje a opravuje bouračky.V normálních servisech si nevěděly rady.Za 30 minut to měl hotové.Nejdřive si myslel že bude i něco prasklého v sloupku a bude svařovat.Nakonec roblém byl v uvolněnych pantech a špatné seřízení dveři...ale jen asi o dva milimetry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.