Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dobry uz neni potreba, ale tak by ses mohl pochlubit jak se ti to teda povedlo nebo kde jsi to nasel pro ostatni :palec2:

uz neni potreba,prosim adminy o smazani,diky
dobry uz neni potreba, ale tak by ses mohl pochlubit jak se ti to teda povedlo nebo kde jsi to nasel pro ostatni :palec2:
uz neni potreba,prosim adminy o smazani,diky

tema jak predelat se mi jeste najit nepodarilo,

ono to neni potreba zatim,protoze mi ten volant nekdo vyfoukl,uz jsem se tesil a nakonec nic, :aggressive: ale treba jindy ;)

Upraveno od zdsamct

• 4 měsíce později...

Ake mate skusenosti s volantom z O2 RS? Ako na vymenu? Co na to v servise? Vraj treba prepinovat airbag...? A co cena noveho - v porovnani s volantom z O1 RS?

Je tam jiny konektor, ale podle me se OIIRS volant moc nehodi do Oct1 radsi klasiku FRS ORS1 ..

Je tam jiny konektor, ale podle me se OIIRS volant moc nehodi do Oct1 radsi klasiku FRS ORS1 ..

Viem, ze ho tam ma Mikl, ale ten sa zatial presnejsie nevyjadril...Uvazujem tak, lebo ked pasoval do Fabie 1 facelift volant z O2...alebo tak isto aj do Supa MR 2007..

Tiez ma zaujima, ci bude bag plne funkcny, alebo len nejako vyradeny z prevadzky? A este by som aj rad vedel, ci by pasovali sedacky a radicka z ORS 2...

Upraveno od Cjoctavian

taky bych rad volant z OII ale jeste jsem nenasel nekoho v okoli kdo by ten bag predelal :(

kdyby nekdo takovy byl v brne a okoli muze se mi ozvat ;)

Viem, ze ho tam ma Mikl, ale ten sa zatial presnejsie nevyjadril...Uvazujem tak, lebo ked pasoval do Fabie 1 facelift volant z O2...alebo tak isto aj do Supa MR 2007..

Tiez ma zaujima, ci bude bag plne funkcny, alebo len nejako vyradeny z prevadzky? A este by som aj rad vedel, ci by pasovali sedacky a radicka z ORS 2...

Jak nevyjádřil přesněji?Psal jsem Ti,že uchycení volantu je stejné jako u OI a že se musí přepinovat konektor z volatu OI.Pytel samozřejmě vyřazený není.Mám to tak a na diagnostice žádný problém.

Řadička z OII do OI jde taky,jenom se musí přendat rámeček manžety.

post-655-1188756314_thumb.jpg

Jak nevyjádřil přesněji?Psal jsem Ti,že uchycení volantu je stejné jako u OI a že se musí přepinovat konektor z volatu OI.Pytel samozřejmě vyřazený není.Mám to tak a na diagnostice žádný problém.

Řadička z OII do OI jde taky,jenom se musí přendat rámeček manžety.

Ale ved to hej, vyjadril si sa k tomu, za co Ti aj dakujem -_- . Ale myslel som presnejsie k tomu prepinovaniu - proste v elektrike sa nevyznam a v Skoda servise beru od toho ruky prec...Cize to musim dat urobit v nejakom inom servise, len im musim asi povedat, ze co a ako...

A dik za fotku, fakt sa mi to velmi paci :worthy

Upraveno od Cjoctavian

To Mikl:

moc pěknej interier, vim, že RS, ale spousta vychytávek navíc ... :specool: ty rámečky sis nasříkal nebo jsou polepy?

Upraveno od peteres

• 2 týdny později...
  • 3 měsíce později...

Ten link do bazaru už neni funkční. Neví někdo, kde bych se o této výměně mohl dočíst víc?

tak nejak se nemuzu dopatrat co vsechno je potreba udelat pro vymenu volantu z kokty2 na koktu1 s funkcnim airbagem. existuje nejaka redukce?

To chcem aj ja, ale uz od leta to stroskotava na tom, ze neviem ako na to alebo kde sa to da urobit v nejakom serioznom servise...

Upraveno od Cjoctavian

• 2 měsíce později...

cavelo,pasuje volant z RSII do OI? myslim ze som tu to niekde videl,co vsetko je potrebne k vymene???

pravdepodobne prepinovat konektor z bagu

pasuje,nic jsme nepinoval.Mam z O2 RS ;) musis dat kablik bud svuj nebo z fabky

zaujimave sa mi zda ze som tu niekde cital ze treba prepinovat bag. Tak sory za spatnu info.

• 4 měsíce později...

Zdravím chci se zeptat,jestli by šlo dát RS volant z OII rs na OI?

jj šla 100%

Šel, jen bude možná jinej konektor bagu.

Díky za odpověď,nebyl jsem si úplně jistý,abych si ho nepořídil a pak si k němu nemusel pořídit rovnou i dvojkové RSo :)

Tak to do něho určitě půjdu

Pár lidí už ho v O1 má.

Jen se mi teď nechce hledat ;)

To je v pohodě,jen jsem si tím nebyl jistý :)

Teď do něj určitě půjdu

• 10 měsíců později...
post-4816-1244572716_thumb.jpg trochu oživení ...znamená to že volant viz foto lze dát na O1 bez problémů?

Musíš si pohlídat aby seděli konektory, na tyč by měl pasovat :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.