Dandy278090 Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Zdarec oktaváci, praskl mi vlnovec na oktávce 1.8T 2003 AUM (140tis. km). V jednom servise mi řekli, že se s tím nedá nic udělat a musím vyměnit celý díl i s katem (cena origo cca 13 tis.). Ve druhém servise, který se specializuje na výfuky mi řekli, že mi vymění jen ten vlnovec (oprava cca 2 tis.). Máte někdo zkušenosti s takto opraveným předním dílem výfuku? Díky za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Měl jsem to na autě najezdil jsem s tím asi 60 tis a ok jen mi připadalo že mělo trošku jinej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 vlnovec urezat a navarit druhej to prece neni problem a ani to nestoji ty 2tis, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Uřezat a vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandy278090 Vloženo 1. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Táááák hotovo, uřezáno, vyměněno. Autíčko si zase ševelí jako předtím. Jen to asi za chvilku odnese středový díl. Že jsem tam pod to auto čuměl :-))) No každopádně mě to vyšlo na 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 (editace) no i tak je to dost Editováno: 2. Září 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 (editace) Tyll vyrába lepšiu náhradu výfukov, ten vlnovec, čo je hore je chorobou škodoviek od vybrácií často praská. Tyll tento vlnovec premiestnil na spodok, čím znížil riziko jeho prasknutia, ja mám tento spôsob. Opravný diel 00077X Editováno: 25. Září 2011, autor: bobocop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jishiczek Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 (editace) na to sem koukal takhle to ma 1.6 tak si nejsem moc jistej EDIT: to je na 1.6 a ja mam 1,8 Editováno: 12. Únor 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Až budeš řešit příště u SEBA jsem vlonovec koupil za 350,-Kč Bylo to sice na TDI, ale to by mělo být cenově přibližně stejně. www.hanza-autodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 jen tak pro informaci, nevite nekdo jaky prumer ma trubka u vlnovce a jakou delku ma samotny vlnovec. Kdyby nekdo vedel info, byl bych moc zavazan, diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Na 1,9, TDI Octavia I průměr 50, délka 200. Na 1,8 nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 a nevi nekdo, jestli na nafta stejny rozmery vlnovce potazmo potrubi jako benzin? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Vlnovec je tam kraťoučký a průměr 55 myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 a delka vlnovce cca 70 - 85mm? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 zamakal sem, zvednul auto a roura je 50mm, vlnocec uz sem jednou menil a ten aktualni ma delku 100mm ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Tak cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Jsem zvědav jestli mi vydrží tuhle zimu ještě..... Pak budu muset shánět alternativu, páč můj výfuk má po 12 letech už dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 čus borci, přikládám pár fotek a jedno video, na videu je prasklej vlnovec + foto, vyměnil jsem ho za jiný ale mnohem delší a jak to krásně ztichlo http://www.youtube.com/watch?v=unp90MNW0Us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Mě už to taky začíná prdět někde u motoru Ale musí vydržet do jara.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 tak to drzim palce, pac me jakmile zacne takhle prdet, tak to automaticky do mesice umre. tim jak je to hned za turbinou a mas tam velky zmeny teplot prus sem tam na to jde voda (pokud nemas velky krat pod motorem) tak to odchazi velmi rychle. Nicmene vlnovec samotnej je za par penez a sikovnej mechanik to kolem tisicovky udela, takze takovej darek pro auto k Vanocum ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Kurnik já právě nechtěl moc investovat, protože na jaře plánuji celonerez. A ten výfuk co sundám z auta pak dát do kupy jako náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) tak držim palec ať vydrží co možná nejdéle :-) Editováno: 17. Listopad 2013, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 vlnovec mě bohužel taky čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Se nám to rozpadá obdobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.