vevodap Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak a je to tu, trefil jsem dobre jeden hrebicek, jakym zpusobem vam to opravujou v pneuservise? Me navrhli, ze to zalepi a pro jistotu tam daji dusi, me to prijde jako blbost (ale oni jsou odbornici ne?-jenom se me to nejaak nezda). Jak by fungoval sprej na opravu pneu? je to jenom jako nouzovka, nebo to vydrzi? Celkem nova pneu a tak se me nechce vyhodit 15 kol jen tak. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mně to opravovali tak, že tu díru po hřebíku provrtal vrtačkou a zevnitř tam strčil takový gumový čep asi s nějakým lepidlem. Duši nedával. Bylo to v Barumce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 notak nejak bych si to predstavoval, jenze tady na to asi neni stavenej, nebo se mu nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Presne tak, mne tiez vybrali skrutku z gumy a mierne zvacsili otvor. Potom tam zastrcili nejaky gumenny klin namoceny v lepidle. Vytrcajucu cast odstrihli, nahodili, nafukli a bolo. V pneuservise praca na par minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Stejne tak to delaji u nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 a stejně to dělají všude.Klidně si tu sadu kupte jako já a můžete to dělat na cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 nj zdá se,že to byli nějací odborníci...duši Formou odvrtání a zaslepení to snad dělají všude...nám nedávno na oktě cca 10 minut a to byl svátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ja som tiez na zimnej chytil skrutku prisiel som do matadoru chlapik zobral navrtal dieru dal tam tu gumovu somarinu nafukal a za 10min ani nevedeli ze som bol u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Pokud tam byla díra jak vrata tak tu duši jako zálohu beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Strojvůdce napsal: Mně to opravovali tak, že tu díru po hřebíku provrtal vrtačkou a zevnitř tam strčil takový gumový čep asi s nějakým lepidlem. Duši nedával. Bylo to v Barumce. presne takto mi spravili 3 defekty za 3r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Lubo napsal: Presne tak, mne tiez vybrali skrutku z gumy a mierne zvacsili otvor. Potom tam zastrcili nejaky gumenny klin namoceny v lepidle. Vytrcajucu cast odstrihli, nahodili, nafukli a bolo. V pneuservise praca na par minut. ta tak v BA cena 98Sk, v PN cena 100Sk bez blocku 130Sk s blockom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 cosby napsal: Pokud tam byla díra jak vrata tak tu duši jako zálohu beru tak v tom pripade uz len koli bezpecnosti si kup novu pneu, alebo jazdi na rezervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 panove diky, zkusim mrknout na tu sadu a koupit edit: zadna velka dira. klasika hrebik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 vevodap napsal: panove diky, zkusim mrknout na tu sadu a koupit edit: zadna velka dira. klasika hrebik tak ziadna dusa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ne ne zadna dusicka, bud tokoupim v sade, nebo se stavim v jinym servisu, rezerva to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Opravu defektu bez demotáže pneumatiky z disku zastrčením jakéhosi gumového klínu s lepidlem do dírky z venku, jak tady popisujete provádějí jen lemplové v pochybných pneuservisech (kdysi mi tuto prasárnu provedli na služebním Favoritu, dvakrát jsem to reklamoval, protože to po pár kilometrech začalo ucházet, až jsem si to musel nakonec zalepit sám, samozřejmě s použitím takového hříbku, který se zasune a zalepí zvnitřku pneumatiky, taky se jednalo o malý průpich malým hřebíčkem). Ve slušném pneuservisu postupují tak, že demontují pneumatiku z disku, speciální kuželovou frézou zvětší průměr a hlavně odstraní ocelové dráty z průpichu, potom očistí, obrousí a odmastí místo, kam se bude lepit ten hříbek zevnitř pneumatiky, zalepí, namontují a vyváží a toto celé trvá maximálně dvacet minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Jinak ale myslím, že na duši není nic tak hroznýho, běžně se to dělá, takže pokud selžou další řešení, je to varianta o které bych uvažoval, neb je přinejmenším podstatně levnější než nový plášť. Mám s tím zkušenosti, sice ne na Fabii, ale žádnej problém ani po hafo kilometrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Alois: ja som tiez napisal ze to lepil v matadore tym gumovym kolikom ale pneu isla z disku a zalepil to zvnutra. takze ako mozes vediet ze ostatnym nedaval dole pneu s disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rufis Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Bezdušová pneu není vhodná pro použití duše, neboť má zevnitř ostrá žebra která tu duši brzy protlačí, takže tam stjně k ničemu nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 houmr napsal: Alois: ja som tiez napisal ze to lepil v matadore tym gumovym kolikom ale pneu isla z disku a zalepil to zvnutra. takze ako mozes vediet ze ostatnym nedaval dole pneu s disku. vědět to sice nemůžu, ale vím že to tak někde dělají a když někdo psal, že to trvalo jen deset minut, tak to asi tak bylo, viz. tady: "Presne tak, mne tiez vybrali skrutku z gumy a mierne zvacsili otvor. Potom tam zastrcili nejaky gumenny klin namoceny v lepidle. Vytrcajucu cast odstrihli, nahodili, nafukli a bolo. V pneuservise praca na par minut." a toto není kvalitní oprava defektu na bezdušové pneumatice, to vím z vlastní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 mne takto opravili 3 defekty akurat ze mi pneu nedavali dole z disku, pac to nieje potrebne, vsetko ostatne spravili, nevidim najmensi dovod davania pneu dole z rafku, ak je na to dovod, rad by som o nom vedel, podel sa s nami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 fabka2004 napsal: mne takto opravili 3 defekty akurat ze mi pneu nedavali dole z disku, pac to nieje potrebne, vsetko ostatne spravili, nevidim najmensi dovod davania pneu dole z rafku, ak je na to dovod, rad by som o nom vedel, podel sa s nami Asi jsi měl kliku, důvod je ten, že takto nekvalitně a provizorně zalepený defekt může po pár kilometrech začít ucházet, jak jsem se osobně přesvědčil. Ve slušných pnuservisech tuto metodu vůbec nepoužívají, používají ty hříbky různých velikostí podle velikosti průpichu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Alois napsal: fabka2004 napsal: mne takto opravili 3 defekty akurat ze mi pneu nedavali dole z disku, pac to nieje potrebne, vsetko ostatne spravili, nevidim najmensi dovod davania pneu dole z rafku, ak je na to dovod, rad by som o nom vedel, podel sa s nami Asi jsi měl kliku, důvod je ten, že takto nekvalitně a provizorně zalepený defekt může po pár kilometrech začít ucházet, jak jsem se osobně přesvědčil. Ve slušných pnuservisech tuto metodu vůbec nepoužívají, používají ty hříbky různých velikostí podle velikosti průpichu. prvy servis bol v BA Nicholtrack ci ako sa to pise, druhy boli suplitkari na vychode a terati Matadorka v Piestanoch, spokojnost 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Alois: ten cas 10min som pisal aj ja a pneumatiku daval dole, neviem co by na tom malo trvat dlhsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Alois napsal: "Presne tak, mne tiez vybrali skrutku z gumy a mierne zvacsili otvor. Potom tam zastrcili nejaky gumenny klin namoceny v lepidle. Vytrcajucu cast odstrihli, nahodili, nafukli a bolo. V pneuservise praca na par minut."a toto není kvalitní oprava defektu na bezdušové pneumatice, to vím z vlastní zkušenosti. S tou pneu som este jazdil asi dva roky. Bolo to sluzobne auto, jazdilo dost vela, takze o nekvalitnej praci nemohla byt rec. Nebol to nejaky pochybny pneuservis kde to robia na kolene ale seriozna a znama firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.