Přejít na obsah

Povolená kůže - sedák u RS

bluebull46

Doporučené příspěvky

Zdravím okřídlené klubáky,

jsem nováček na vašem fóru a hned mám prosbu. Vlastním OII RS s hezkým černým koženým interiérem (rs superme). Jenže auto má najeto necelých 2 tis km (moje váha cca 75 kg) a stav sedaček mne moc neuspokojuje. V minulosti jsme měl vozy vw, konkrétně Passata V6 v alcantaře, který byl koupen jako ojetý vůz. A sedačky, idkyž měly už hdoně najeto, vypadaly stále dobře. V oktávce mám směšný počet km a střední díl vypadá velmi špatně. Samozřejmě, že to budu řešit s prodejcem, ale spíše mě zajímá váš názor. (co s tím dělat, čím to je ,atd) Díky a foto přikládám v příloze!

Děkuju,

Daniel.

post-68686-0-22132000-1314611141_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme v prosinci brali ereso, tak v salúúúnu měli taky a právě s tou příplatkovou kůží (myslím to bylo + 13.000) mělo to 1100km a nabízeli mi to taky (objednával jsem koncem října loni a byla to prý novinka). Jenže my měli předfaceliftové ereso s alcantarou(skvělá sedadla a i ta barevná a materiálová kombinace-i když ta pletenina se mi taky zpočátku moc nezdála) a připadalo mi to naprosto hnusné (ta černá kůže s emblémem rs a srolovaný to měli taky). Tím se rozhodně nechci dotknout Tvého výběru, jen píšu jak to na mě působilo. Asi je to fakt kůže z kozy :) jak píše kolega (on myslel slovensky koža a není tam háček, tak jsem se fakt nasmál). Musíš být drsoň, jinak s nima nepohneš. Jsou Ti schopni říct: "Jo pane, tak vy jste na tom seděl, jó? Tak to nemůžete, to vám jako reklamaci neuznáme". Možná, kdybys tvrdil že je to koza a že tam má být kráva, tak bys uspěl.... Ne, vážně, já Ti z celého srdce přeji, abys uspěl, ale bohužel se obávám stejného, co psal kolega.Že neuspějejš.

Odkaz ke komentáři

JJ, jasne, ze som myslel "kožu" :) Neviem ako je to s autosalonmi u vas, ale ja som cca po pol roku reklamoval zaseknuty zadny stierac a odpoved bola "a co cakate, ved to nie je Mercedes" - stacilo este zopar podobnych zazitkov a Skoda servisy som nadobro prestal navstevovat. A aj ked je Skoda moja srdcova zalezitost, tak dalsie auto uz bude na 90% VW alebo Audi...

Odkaz ke komentáři

Zdravím, máš naprostou pravdu. Bohužel interér, jak kvalitou, tak zpracováním rozhdoně neodpovídá ceně. Asi zvolím opravdu drsnější variantu reklamace a uvidím. Za zkoušku nic nedám. Jinak ke světlému interiéru - není dle mého gusta, ale teď vím, že je paradoxně praktičtější, i když: viděl jsem spoustu nových RS a zpracování i světlého interiéru, kvalita kůže není taková jako byla u starší nefaceliftované oktávy. Asi hoši šetří!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...