bluebull46 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Zdravím okřídlené klubáky, jsem nováček na vašem fóru a hned mám prosbu. Vlastním OII RS s hezkým černým koženým interiérem (rs superme). Jenže auto má najeto necelých 2 tis km (moje váha cca 75 kg) a stav sedaček mne moc neuspokojuje. V minulosti jsme měl vozy vw, konkrétně Passata V6 v alcantaře, který byl koupen jako ojetý vůz. A sedačky, idkyž měly už hdoně najeto, vypadaly stále dobře. V oktávce mám směšný počet km a střední díl vypadá velmi špatně. Samozřejmě, že to budu řešit s prodejcem, ale spíše mě zajímá váš názor. (co s tím dělat, čím to je ,atd) Díky a foto přikládám v příloze! Děkuju, Daniel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 ak to je auto v záruke (čo si myslím že je) → REKLAMOVAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebull46 Vloženo 29. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 (editace) Auto je samozřejmě v záruce a budu sedačky řešit. Jen mne spíš zajímal váš názor. Editováno: 5. Září 2011, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) je to koza - a ta sa deformuje a uvolnuje...neviem ci to vyreklamujes... EDIT: koza = koža, nie koza zviera Editováno: 10. Září 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebull46 Vloženo 4. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) Promin, ale v Passatu jsem mel na kozenych sedackach 200 tis, tady 2 tis a podle me tato deformace neni normalni. Napriklad na zadnich sedackach, kde zatim nikdo nejel jsou take vrasky. Editováno: 5. Září 2011, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Když jsme v prosinci brali ereso, tak v salúúúnu měli taky a právě s tou příplatkovou kůží (myslím to bylo + 13.000) mělo to 1100km a nabízeli mi to taky (objednával jsem koncem října loni a byla to prý novinka). Jenže my měli předfaceliftové ereso s alcantarou(skvělá sedadla a i ta barevná a materiálová kombinace-i když ta pletenina se mi taky zpočátku moc nezdála) a připadalo mi to naprosto hnusné (ta černá kůže s emblémem rs a srolovaný to měli taky). Tím se rozhodně nechci dotknout Tvého výběru, jen píšu jak to na mě působilo. Asi je to fakt kůže z kozy jak píše kolega (on myslel slovensky koža a není tam háček, tak jsem se fakt nasmál). Musíš být drsoň, jinak s nima nepohneš. Jsou Ti schopni říct: "Jo pane, tak vy jste na tom seděl, jó? Tak to nemůžete, to vám jako reklamaci neuznáme". Možná, kdybys tvrdil že je to koza a že tam má být kráva, tak bys uspěl.... Ne, vážně, já Ti z celého srdce přeji, abys uspěl, ale bohužel se obávám stejného, co psal kolega.Že neuspějejš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 JJ, jasne, ze som myslel "kožu" Neviem ako je to s autosalonmi u vas, ale ja som cca po pol roku reklamoval zaseknuty zadny stierac a odpoved bola "a co cakate, ved to nie je Mercedes" - stacilo este zopar podobnych zazitkov a Skoda servisy som nadobro prestal navstevovat. A aj ked je Skoda moja srdcova zalezitost, tak dalsie auto uz bude na 90% VW alebo Audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 tak dalsie auto uz bude na 90% VW alebo Audi... z blata do kaluže to ešte uvidíš ako sa krúti VW pri zárukách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluebull46 Vloženo 12. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Zdravím, máš naprostou pravdu. Bohužel interér, jak kvalitou, tak zpracováním rozhdoně neodpovídá ceně. Asi zvolím opravdu drsnější variantu reklamace a uvidím. Za zkoušku nic nedám. Jinak ke světlému interiéru - není dle mého gusta, ale teď vím, že je paradoxně praktičtější, i když: viděl jsem spoustu nových RS a zpracování i světlého interiéru, kvalita kůže není taková jako byla u starší nefaceliftované oktávy. Asi hoši šetří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.