Přejít na obsah

bluebull46

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem bluebull46

  1. Dobrý den, sháním někoho z Prahy a okolí s vozem Škoda 1000 MB. Potřebuji udělat krátký (předtočený) rozhovor do Českého rozhlasu - 3 až 5 otázek. Rozhovor lze natočit bez vozu. Děkuji za odpověď.
  2. Martin89: dekuji za odpoved. Mne to dela jen pri male rychlost a temer plnem rejdu.
  3. Mám stejný problém. Vyřešil ho někdo? Auto má najeto cca 55 tis.
  4. Je to konstantní, tedy stejné a obě strany. I na zpátečku. Auto má najeto cca 55 tis (jen já)
  5. Když jsem se zbavil hluku při 130 (dotažením dveří), tak se objevila nová zrada. Dal jsem zimní pneu a při vytočení kol do rejdu, rozjedu nebo pomalé jízdě dokola něco zase hučí (jen pod plynem). Pročetl jsem různá fóra, ale nedopátral jsem se nějakého výsledku. Má s tím někdo zkušenosti?
  6. Razy1993: přečti si zpětně naše příspěvky. U mě to vyřešilo seřízení dveří
  7. Zatím nic nehučí, ani na dálnici. Uvidíme, nebo uslyšíme po pár ujetých km
  8. Ze servisu jsem přijel včera. Oprava mě stála cca 2 tis. Měnili mi kryt pod vanou, vnitřnosti přední masky. Prý tam byla nějaká hranka, která často zvuky dělala. Dotáhli dveře, snad zkontrolovali gumy kolem dveří, seřídili kufr a uvidíme. Jestli to nepřestane, omlátím jim opravu o hlavu. Nic proti kvalitám Škodovky a potažmo celého koncernu, ale u bývalého vozu (taky koncern) jsem při nájezdu 250 tis. řešil méně oprav, než teď na Octávce za pět let. Sice jsou to drobnosti, ale upadající kvalita je bohužel znát.
  9. To bartikz: auto mám v servise, zítra budu vědět. U mě to vypadá na okno u spolujezdce. Jezdi po dálnici se s tím opravdu nedá. Zítra povím více.
  10. Joe1: pokud je to podobný zvuk jako mám já, tak to určitě nejsou ložiska. Četl si příspěvek od Buryho? Já si myslím také, že to je zvukový projev nějakého těsnění.
  11. Souhlasim,pri ceste po dalnici vypozorovano to same. Staci lehce stahnout okno a huceni prestane.
  12. Bury, psal jsem ti SZ. Pneu to opravdu není, vrátil jsem původní a dělá to také...:/. Už jsem z toho nasranej...
  13. Mně je hrozně divné, že to dělá jen při určitý rychlosti. Přeci, kdyby to bylo ložisko bude znát daleko častěji. Já pořád sazím na špatné gumy. Zkusím o víkendu vrátit 17" Zenithy a uvidí se. A teď ještě jeden domněnka - možná trošku sci-fi. Má na FL RS 18" Zenithy, které se v sérii nedávaly. Nemůže to být malinko jiným designem auta a různých otvorů v nárazníku (před FL má jiné tvary), které se projeví právě s 18" alu Zenith. Asi kravina, ale zkouším všechno možné...
  14. Kluci, spatna zprava. Huci porad a stene. Pri 130 monozone porad. Zacinam si rikat, jestli to nedela nejaka mezera nekde. Protoze mi prijde divny, aby to delaly vsechny gumy.
  15. To Joe1: Včera jsem přehodil a dnes ráno zatím OK. Je pravdou, že jsem se dostal kvůli dopravě jen na rychlost 120 km/h. Večer vyzkouším a dám vědět, jestli přehození pomohlo či nikoliv. Hodně lidí (mechaniků) říká, že to je buď jedna špatná pneumatika nebo špatné všechny. I při normální jízdě jsou o dost hlučnější než předchozí a z továrny obuté Dunlopky SP 01 na 17" Zenitech.
  16. Tak přehozeno, zítra uvidíme, vlastně uslyšíme .
  17. Ahoj klubáci, v příloze posílám zvuk - tedy spíše takový malý rébus. Po 4 letech jsem nasadil na svou OII RS Tdi CR nové 18" Zenithy a pneu Continental Sportcontact 5. Když jedu po dálnici zhruba mezi 120 - 140 km/h, tak to hučí, jak když jedu jedním kole po bílé čáře. Pod 120 žádný zvuk, nad 140 také ne. Mohly by to být gumy - poznámka - byly nové. Děkuji za odpověď. Octavia_RS_TDi_zvuk_napravy.mp3
  18. To ka_r_los: předtím jsem jezdil 4 roky na 17" Dunlop SP 01 a nic, zimáky taky nic. Ale tento zvuk je opravdu zvláštní. Zkusím ho dát do přílohy této zprávy. Schválně si poslechni... Octavia_RS_TDi_zvuk_napravy.mp3
  19. Co to znamena huci Tdi? Drive nehucelo a k autu potazmo motoru se chovam sludne.
  20. Ahoj, prosím o každou radu. Vidím to na stejný problém. Mám OII RS TDi CR, rv. 2011 (cca 50 tis. km). Letos jsem po cirka 4 letech ježdění na 17" dal origo 18". Vše je ok, dokavaď nejedete 120 - 140 km/h. Pak začne něco hučet, jako když jedete po bíle čáře na silnici. Pneu nové (Continental Sportcontact 5), vyvážené, atd. Nevíte, kde hledat příčinu? Děkuji všem za radu.
  21. Ahoj, zkusím se na tu kapličku podívat. Problém je, že identifiakce zvuku je obtížná. Někdy mi připadá, že jde ze zadní části auta, někdy z loketní opěrky a někdy z přední části přistrojové desky. Každopádně děkuju za tip. Jdu odhalovat dále.
  22. Také zdavím kolegu, koukám, že nejsem sám co pořád něco slyší. Asi nebudu nebudu vypínat radio . V zimě bouchala náprava, musím zaklepat, to naštěstí zmizelo po kontrole v servisu - asi něco povoleno. Ovšem teď zase zvuk jako od cvrčka Už jsem zkoušel za jízdy snad vše, větrák, sedačky, pásy, atd. atd - no legrace. A to jezdím pouze na 17" a přes díry opravdu pomalu, někdy až pošahaně pomalu . No tak budu pátrat dále
  23. Ahoj klubáci, potřebuji poradit. Vlastním OII RS Tdi (MR 2011, najeto přes 20 tis.km) a když jedu po kostkách rovně (někdy i horší povrch klasické vozovky) ozývá se zvuk "cvrlikání" někde z interiéru. Nejdřív jsem si myslel, že to dělají brýle v přihrádce na přistrojvce. Pak jsem vše vyndal a stále. Nevíte, prosím, čím by to mohlo být? Nejsem žádnej puntičkář, ale občas je to dost nepříjemnej zvuk. Děkuju.
  24. Auto bylo prohlédnuto a dle servisu žádná známka nějaké poruchy, zvlašní. Musím však říct, že teď zatím nic nemlátí a to jsem to zkoušel takřka na všem, co se na českých silnicích objevuje. Tak uvidím, v létě tam dám 18" palcová kola ta prověří vše .
  25. Ahoj klubáci, obracím se na vás s prosbou. Dnes jsem se vracel po HK dálnici a při 140 km/h mi na nerovné dálnici auto prohouplo a ozvalo se jakoby malé lupnutí, déle byl klid. Ovšem v Praze na jižní spojce to začalo dělat na každém hupu i při 80km/h - takové lupnutí až kovové bouchnutí - řekl bych levá strana, možná předek, možná zadek. Nevíte nahodou někdo, čím by to mohlo být? Auto má najeto necelých (MR 2011) 20. tis. km. - v létě na 17", zima 16" a to vše přejíždím jako s formulí, chovám se k autu slušně - někdy až pošahaně. Takže jsem z toho teď docela rozhozenej. Děkuji vám za radu
×
×
  • Vytvořit nový...