Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak veru, asi to bude Multifunkční ukazatel (Palubní počítač), ktorý je už v základnej výbave. Maxi-Dot je nadstavba s rozšírenými funkciami ako doplatková výbava (aspoň teda u mňa). Však daj fotku, možno sa z toho vysomárime :kol-27:

Mám pocit, že teplota oleje se na maxidotu dá zapnout až od m.r. 2010, ale nejsem si tím jistej . . .

Edit:

Víc tady - http://1url.cz/qeCc

Upraveno od mylys

Jednoduche pro neznale jak rozeznat maxidot od MFA, kdyz se otevrou dvere, musi ukazovat na dipleji auticko s otevrenymi dvermi, pokud sviti cervena kontrolka v budikach je to obyc MFA bez jakekoli moznosti cokoli nastavit, upravit apod.

Maxidot určitě mám, asi se na něj budu muset podívat blíž, zatím jsem neměl moc času...

Tak jsem mrknul - Maxidot funguje tak jak má, funkce palubního počítače (i teplota oleje) jdou zapnout vypnout, vše ok, až na ten olej, který se díky pevnému intervalu nezobrazuje...

a je to :kol-31: tak si tam dej proměnlivý interval a výměnu si hlídej podle KM :kol-47:

• 4 měsíce později...

Tak od včera už existuje možnost jak naučit budíky z prvních Yeťáků zobrazovat teplotu oleje. Včera jsem navštívil Ferdu25 a ten po několika minutách tuto funkci dokázal zprovoznit, takže pokud někdo touží po teplotě oleje tak jako já, tak doporučuju kontaktovat Ferdu25...umí toho víc, ještě jsem si nechal u něj aktualizovat Bolero a teď je načtení plné 8GB karty otázka vteřiny:-)

post-3002-0-87876900-1367133674_thumb.jp

A jaký máš interval výměny oleje, smím-li se ptát?

Mam dojem že QG2, olej 15tis a servis 2roky

Díky za odpověď já právě řeším podobnou věc, Yeti MY 2013, ještě před prodejem přeprogramová na pevný interval 15000 km. Díky tomu se teplota oleje nezobrazuje. Pokud bych ji chtěl, musím auto nechat přepnout zase na proměnlivý interval. Tuhle bolístku by uměl Ferda25 taky pořešit?

To nevim, zkus se s nim domluvit ale věřim že to zvládne

• 3 roky později...

Máte v maxidotu menu bluetooth? Mám rádio Swing a v maxidotu mám menu telefon ve kterém mam telefonní seznam, ale nastavení bluetooth chybý. To je jen u nejakych modelu?

model 12 a nemam ale mam amundsen+ ale tam asi taky nebude,k cemu to chces?

Jde mi o přehrávání hudby z mobilu přes bluetooth. Po spárování pustím na mobilu hudbu a hraje mi jen v telefonu. Jak to pustím do rádia?

jo tak to ti nereknu,ja prehravam pres amundsena v pohode,ale jestli to umi swing tak to netusim zkus napsat uzivateli ferda25

Zkus v mobilu v menu bluetooth najít Autorádio a u něj se podívej jestli ho máš povolený jako hlasitej reprák/handsfree.

Disable-bluetooth-autoplay-galaxy-phones

Upraveno od Decibel ES

Jo tak to mam nastavené pro přehrávání médií a nic. Ještě jsem někde četl, že se to musí ovládat hlasem tak to ještě zkusím.

Musí to podporovat ŘJ pro telefon. Nevím jak u Yetiho, v O II je pod sedačkou spolujezdce.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.