Wittmann Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 máš to správně na kódované? Vag píše nějakou závadu? V popisu koukám, že máš Classic - el. okna jsi dodělával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Jj el. okna jsem dodelaval. Nakodovany mam vyhrev zrcatek a chyby zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 a dveřní jednoty máš taky před face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 ano ty jsu taky pred face u ridice cislo 6Q1 959 801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 6Q1 959 801 je face, před face je 6Q1 959 801A. A ty jsi dodělával i komfortku, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 no face asi nebudou, kdyz je na nich napsano ,,made in france 21-04-01 tak bych rek ze to bude rok 2001 Ale komfortka je faceliftova 6Q0 959 433 E mohl by byt problem s ní ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 budou ok, po face jsou vlastně 6Y1... a teoreticky by na nich měl chybět ten konektor na zrcátka. Samotná komfortka na to vliv nemá, jen jestli to je dobře zapojený, protože už je to pomětně velký zásah do instalace - když se připojíš ke komfortce, tak dveřní jednotky vidíš? A zkoušel jsi jedno zrcátko odpojit? Zkusil bych ještě proměřit ovladač a zrcátka, případně je vyzkoušet "naostro". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Tak jsem to konečně zprovoznil :-) zakopany pes byl v konektoru joysticku, mel jsem v nem spatne zapojeny vodič na jedne pozici :-D vrtalo mi to pořád hlavou a tak jsem to prošel po vodičích a přišel na to (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 a je po záhadě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Jojo, to je první, co se musí zkontrolovat, když to nefunguje jak má. Pěkně kabílek po kabílku, jestli je na správné pozici, nebo nejsou mezi sebou zaměněné. Toto platí obecně pro všechny dodělávky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgfh Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Pánové dotaz. Taky jsem nad doděláním el. zrcátek zauvažoval. Mám F1 2003 classic, ale "německou verzi". Palubák, okna, aut. klima, abs, 4 bagy. Dodělal jsem si i tempomat, jednotka byla dobrá, nemusel jsem ji měnit. Ještě jednou: Co je všechno potřeba rozebrat pro dodělání el. zrcátek? El. okna byly od výroby. Stačí rozebrat jen dveře nebo je potřeba rozebrat i něco více? Spodní díl (kryt) palubky apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Já jsem dodělával elektrická zrcátka do F I před FL. Auto mělo z výroby přední elektrická okna. Je nutné koupit ovladač zrcátek (liší se provedení u aut s el. okny, nebo s mechanickými okny). Dále vyrobit kabelový svazek ve dveřích řidiče. Zamozřejmě jiná zrcátka s dlouhým kabelem a hnědým konektorem. Po tomto budou zrcátka fungovat, ale bez vyhřívání. Na vyhřívání se musí dodělat napojení z BSG. Koupit chybějící svorkovnici do BSG, natáhnout napájení z pojistkové skříňky a jeden drát do každých dveří, tedy do svorkovnice v A sloupku. Poté nakódovat a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 PS Velmi dobrý návod je v sekci Instalační manuály. Dodatečná montáž el. zrcátek na Škodu Fabia-předfacelift do roku výroby 2004 Jen bych doplnil, že není nutné svorkovnici v A sloupku nějak obcházet. Je velmi snadné do ní přidat jeden vodič. Dokonce mám v garáži ještě jeden nový originální ovladač na zrcátka. Tenkrát se mi sešly dva kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgfh Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 (editace) Thorine, díky moc za fajn info, odkud jsi? Že bych vzal ten ovladač. Kolik bys za něj chtěl? Editováno: 12. Listopad 2015, autor: tgfh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumartin Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 V 11. 11. 2015 na 19:35, THORIN napsal: PS Velmi dobrý návod je v sekci Instalační manuály. Dodatečná montáž el. zrcátek na Škodu Fabia-předfacelift do roku výroby 2004 Jen bych doplnil, že není nutné svorkovnici v A sloupku nějak obcházet. Je velmi snadné do ní přidat jeden vodič. Dokonce mám v garáži ještě jeden nový originální ovladač na zrcátka. Tenkrát se mi sešly dva kusy. Ahoj asi to dobře chápu,když mám doma el svazek dveří z auta co mělo el okna a el zrcátka tak odpadá část dveřního svazku,stačí udělat jen od A sloupku v interieru,děkuji za odpověd jaký počet drátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.