Jole555 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Ahoj, pro přítelkyni potřebuju nějak označit auto, že ho chvíli řídí začátečník a nechci, aby mi to tam zůstalo, když řídím já ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 samolepka a davat ji pod sterac... nicmene ja jsem to zkousel a v Praze mi to prijde ze jezdi jen kokoti, protoze na ni pri rozjezdu na krizovatce stejne kolikrat troubi - ale uz si na to zvykla ze ji to aspon nechcipa jak se lekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoustMic Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 tak zkus www.autokarbon.cz/znacka_zacatecnik_praha , je to magnetka z reflexní samolepkou, takze to můžeš dávat na auto jen když bude řídit ona … a bude pěkně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Přesně tak. Já mám na magnetický folii nalepenou "CéZetku",vlajku a "dítě v autě". Když potřebuju, tak nalepím a když ne, tak sundám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 super, tak o tyhle moznosti jsem nevedel tak to si poridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.