Přejít na obsah

sterace OII na OI


mudra

Doporučené příspěvky

  • o 2 roky později...
  • o 5 let později...

Podle fotek to vypadá, že při použití stěračů z OII nejde spolujezdcův zvednout? Mám je doma taky, je to tedy takto? Delší rameno spolujezdec, kratší rameno řidič. Stírací lišty: 480mm (stejné jako u OI) spolujezdec a řidič 600mm (origo 530mm) necháváte dlouhý z OII nebo dáváte z OI 530mm? Co jsem to jen tak zkusil, tak řidičův, když nechám delší (600mm) tak jezdí cca 1cm přes sloupek a spolujezdcův nejde zvednout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

u spolujezdce se trochu přihne nahoru a i u řidiče sedí, jde to i bez narážení do sloupku nebo gumového lemu dole, ale je to ťip-ťop. Měl jsem už měněná táhla a tam to sedlo bez problémů, ale jedno se protáčelo tak jsem je vyměnil - a najednou velkej problém to seřídit, upozorňuju, že vliv má i velikost úhlu toho čepu, co je na něm nasazené rameno, ke sklu - "seřizoval" jsem lehkým přihnutím plechu, ke kterému je mechanizmus táhla přišroubovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Měl bych dotaz. Mám to už docela dlouho vyměněné. Ale zatuhli mě stěrače a při čištění jsem to rozlomil. Jelikož jsem to sháněl docela narychlo, tak jsem sehnal jen z golfa IV. Je tedy možné, že golf má delší cyklus stírání??? Dole to mám vyštelované ke gumě a nahoře mě to přelézá o cca dva cm.

post-33253-0-19432000-1468689935_thumb.j

Editováno: , autor: laky911
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...