Tom077 Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 A jo já si to spletl se 7Up sorry chlapi tak mi hned nenadávejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Mountain_Dew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 to už takovej skoro energetak o perfektni huti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Mozna je to navykove, ja to pil jako maly - je davno co to tu prodavali, nevim kolik mi bylo a uplne citim, ze mi to porad chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 a to sis ještě neskočil za hranice ? hele ,ja pojedu brzo do stonavy , tak to střihnu přes karvinou a dovezu Ti lahvinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Jestli ti ho neodtahli za to parkovani Jaké parkování??? To je můj flek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Ja myslel, ze se to neda koupit uz nikde Netusil jsem, ze polaci maji takove vyhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Jay Kay: tak to je jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Jaké parkování??? To je můj flek... jakto že maš vyhrazene misto ? na hrabuvce to nejde , jedine žebych byl vozičkařem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Ja myslel, ze se to neda koupit uz nikde Netusil jsem, ze polaci maji takove vyhody ja si davam alespon litřika denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Ani mi to nerikej, mam chute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Pro vsechny, kdo by meli zajem a letos se chteji podivat na sraz jednoho "zneprateleneho" fora Moje vidina je takova, jeli bychom spolecne na sraz OC clubu, vzali sebou gril, pivka, Mountain Dew a vse co bude potreba. Objedname si chatky a udelame poradnou akci a uzijeme si to Je to cca 180km, takze pohoda. Pro ty kdo by meli zajem, necht mi napisou SZ, nebo se vyjadri pritom do tematu. Pokud se najde alespon par aut, budu rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Otazka je kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Datum srazu - 31.8 - 2.9.2012 Nové Místo - AUTOCAMPING ZAMBERK - www.autocamping.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Marku , dyt to je za 3 mesice ale prednostne jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 (editace) Je treba dopredu zajistit chatku Editováno: 30. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Presneji Ti reknu tak na zacatku cervna , musim to vmacnout do pracovniho programu ale v zamberku je fajne , jednou jsem tak stravil dovcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 pepo neremcej a koukej přiject bude to šuper vííkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Ja remcam , neremcam nevim jak na tom budu s casem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Žamberk,tam to dobře znám .... teta v Letohradě,další příbuzná v Jablonném n. Orlicí ... tam to mám projeté .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 jakto že maš vyhrazene misto ? na hrabuvce to nejde , jedine žebych byl vozičkařem Dokonce mi teď zdarma změní i SPZ. V Porubě to je tak že nesmí být vyhrazené parkování na více jak 20ti procentech kapacity parkoviště. A držitelé průkazu ZTP mají vše zdarma. Jinak jsem platil 1000kč za vyřízení a 880kč měsíčně. Od letošního Února to zvedli na 990kč měsíčně. A jelikož tady máme takovou malou nemocnici,tak si to platím ať mám kde parkovat. Bo jinak je to tady masakr!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 zavidim , ja chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Mountain dew je něco parádního. U nás se to kdysi prodávalo. Pak přestalo -stejně jako Dr.Pepper. Toho v poslední době zase začali prodávat v globusu. Ale mountain je problém. Fakt jedině Polsko. Vždycky když jedu, dovezu kartonek. Je to americká limonáda. A přirovnal bych to k přeslazeným sodovkám, které byly za komančů (žlutá a červená nejčastěji). Teda, jestli si to ještě někdo pamatuje. Funguje to asi takto - zkusíš a zamiluješ. Tak dost už o správně vychlazené, perlivé sodovečce. Do Těrchové bych jel kucí taky. Pokud už budu zdravý teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Kůrnik MountainDew jsem snad niky nepil,pokud to někdo máte skladem tak mi vemte lahvinku v neděli na sraz Samozřejmě zaplatím zadarmo ani kuře nehrabe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 tak zitra kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.