Tom077 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Jiříku ... díky za pochvalu,ale bohužel mám tento víkend pracovní mrzí mě to Příští rok se to pokusím napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Auto opraveno, lak už zaschnul, takže do hlučína jedu taky těším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Seznam ucastniku srazu 17.6 - 13:00 Hlucin - sterkovna 1. jozzi 2. s-talker 3. Tom77 4. libor.kratas 5. jirina5 6. Luke.Kraut 7. Danek 8. Karlos61 9. Frankie_ Tento prispevek berte jako zavazny, bude se jen editovat pocet prihlasenych Upraven seznam prihlasenych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Ahoj, nějaká akce v Hlučíně? Tak určitě! taky by ses mohl přijet ukázat ať tam jsou stříbrné octy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Jak uz jsem jednou psal, letos se kona dalsi sraz OC klubu, neni to jen o oktavkach a ani nemusite byt cleny, ale hlavne jde o fajn srazek, pokec a spolecny vylet Chatku uz mam rezervovanou, protoze je sraz vicedenni. Pokud mate zajem jet taky, budu jenom rad a udelame poradnou grilovacku odkaz pro registraci: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFVtMjNNNzNJVUp6eVVaZmgySUEyZWc6MQ Snad zlanarim na skvelou akci alespon pulku Ostravskeho komanda S jozzim pocitam predem PS: klidne vemte i pritelkyne, tudiz to muzete brat jako takovy maly spolecny vylet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Musim si vydupat volny vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Pokud budu stihat dojedu na Hlucin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Protoze koncem tydne nemam vubec na nic cas, tak do Hlucina beru samolepky jen tem, kteri napsali (uz se pripravuji v reklamce na tisk ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Sraz v Hlucine se blizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 A bude se polepovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Ay caramba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 A bude se polepovat JOZZI : Budeš myslet i na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Hoši v neděli jsem tam jak na koňu možná semnou dorazí i jeden černý pohřebák jinak jako kdo vymyslel ty nálepky zevnitř okna? to si ji můžu nalepit tak víte kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 No ja vim zepredu prijede i bracha ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 (editace) Zevnitr jsou jen 3, zbytek je na auto No a Sergej musi, rekni mu ze to je prikaz Editováno: 14. Červen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Dobry den. Na zacatku chtel bych uvitat se. Jsem Tomas z zahranici. Chtel bych zeptat se na to mohu prijetat na navstevu do Hlucina? Diky moc . S pozdraveni. Vás prosím o trpělivost, protože ucim se cestiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Pepo ano možná dojede i brácha , jinak na přední okno nevím no jak by to vypadalo a co by na to říkala PČR , jinak Marku říkal jsem mu to, ale nevím už co odpověďěl Tome, samozřejmě že můžeš, sraz je otevřený všem , jinak hoši v neděli budeme mít asi problém zaparkovat když bude takové parno jak říkají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 a nešlo by žeby tam někdo zavolal ? obědnal tak 15 mist kolem sebe na stani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Chlapi , musím se omluvit. Lidi chtějí cestovat a já musím do Poděbrad. Ani nevíte jak mě to s..e a má být tak krásně. Takže sbohem Hlučíne a ještě jedna velká omluva. Bavte se skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 (editace) Kluci tak ja nepřijedu musim do práce na odpolední Editováno: 16. Červen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Sakra, nějak to začíná odpadávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 No ale ja , Tom, Marek, Danek budem tak zeby poprve bylo vic fabek jak oktavek ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Tak hlavně že nás aspoň pár bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Diky . Budu s fabkou i ne s oktavkou . Mne hned poznate . Bude vic fabek nez octavek . Zrdavim Vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 TOMUS : budeme se těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.