jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 A to se vcera fotilo to byl samej blesk Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 No právě,a zatím nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 a nevis jestli neni neco na octavia foru ? tam se citim ponekud nesvuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Zatím tam taky nic není,pred chvili jsem se tam dival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Škoda že jsem tam nebyl já .... už by jste fotky měli Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tome Tys tam hyběl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Však víš jak mě to štvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tome tak snad příště už to vyjde, hold okty měly včera značnou převahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 směješ se ty odkojený Fabii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Převahu ? vy jste nas zvalcovali 2xFll a 1xFI RS zbytek okty jo a jeden Golf lV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Cekate na inspiraci z par aut jo? Hlavne 4 auta neberte do serie Octavii prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 kterepak myslis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tom: Na fabii nedam dopustit ale jak pise jozzi: převálcovali jsme vás Deko: ta jedna prijela rovnou z Ameriky z filmu rychle a zběsile ale tak co kluci jsou jeste mladí,časem to dopilujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Adi: tvoje fabka byla dost povedená Prý kluci jsou ještě mladí ty staříku Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tak Tome jak bys je videl mě začaly bolet zada a loupat ve všeh kloubech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Jaj ja jsem taky mladej, ale jednu kapitolu jsem preskocil no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 tak to bud rad ja ostatně taky ale ve sve době to bylo velmi in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tome: Díky,tvoje je taky vymazlená. Proste auta nás vsech tady mají něco do sebe Jsem taky mlaďoch a jsem tom podobně jako Deko taky přeskakuju kapitoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 tak co , mam se kouknout po nakem laminatu at to dorovname ? nakou prehodovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Jako já se obejdu ale klidně si tam přidělej nějáké hezké hrablo na sníh dopředu Budeš pak mít Cool Fábii ve stylu Fast and Furious :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Adi taky díky a to bych ještě rád něco dovymazlil No a samozřejměi Octu máš moc krásnou ... abych nezapoměl .... já jen.že jsme mluvili o Fabiích Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 to ja si furt řikam že si pořidim toho brutalniho juniora na zimu a beru šihtu silničaře na pulku uvazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 (editace) ... Editováno: 2. Duben 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 (editace) Kucííí, já fotil. http://jirina5.rajce.net/sraz Editováno: 4. Duben 2012, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jiriku, diky , fotky se povedly neni nad to se leknout sam sebe Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.