princess Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Ok tak jo pane ale jen kvuli tobe :-) tak to ja jeste teda trochu poladim kdyz mam ten tyden cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Ok tak jo pane ale jen kvuli tobe :-) tak to ja jeste teda trochu poladim kdyz mam ten tyden cas Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Sakriš mi to zase víc vyhovovalo toho druhého ale co se dá dělat, uvidíme jestli to půjde a přijedu za týden snad jo, ještě jsem na žádném srazu nebyl a se musím někde ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Tak se tu vecpu. Na Octavia clubu jsme se nejak "dohodli" ze nynejsi termin 2.10. stale plati a take to, ze odstartuje srazy jednou mesicne (vzdy prvni vikend). Tak komu to vyhovuje a muze, at dorazi. Budem se tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 tak to dorazim i toho 2. i 9. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Hmmm... tak zjišťuju že toho druhého bych tam s fabkou byl křen :-D a devátého mám turnaj v golfu... to bude zajímavé jak tohle vyřeším :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 To neni o tom, kdo ma jake auto. Prijed na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Hmm tak právě mi to otec zrušil i 2... já se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Zvažuju že bych taky dojel, mám to kousek.. Hlučínsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Jasně dojeď já přes Hlučín do Ostravy pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Ahoj lidi tuz rad bych se tu vecpal ale nevim nevim jestli mam cas 9. .. jeste ze to nebylo 2.10. to by me trochu uteklo Ja to mam do ostravy z frydku taky kousicek .. ale nevim jestli to ma cenu kdyz ja na sve fabce zadne upravy nemam jen trochu vymlaceny zadni tlumic vyfuku a trochu vytriskany stabilizatory na naprave predni To radeji asi jezdit nebudu jeste bych delal ostudu coz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 To nevadí,přijeď aspoň pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Přesně tak .... DOJEĎ .... já taky nemám žádné úpravy na Fabce ale dojedu aspoň pokecat A třeba chytím nějakou inspiraci nebo informace ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Tak ja se omlouvam nemuzu prijit Musime slavit .. stejne nejsem komunikativni clovek a se svymi 20ti lety bych tam byl nejmladsi skoda nikdy jsem na srazu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 prijed .. me je 21 .. kdyz uz ne pokecat.. tak aspon se podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Doufám,že nám bude přát trochu počasí jinak budeme muset vždy k někomu do auta na pokec a tak střídat auta :'> :: :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 (editace) Mám lepší nápad,jak bude pršet tak můžeme zajet do podzemnich garaži do šoping parku Editováno: 7. Říjen 2011, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Zdravím, koná se teda něco zítra 9.10.2011????? Auto mám už úplně v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Já se zajedu mrknout,snad někdo dorazí :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Já dojedu .... ve 14 hod v nové části Shoppinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Tak to dejme hned do podzemek. U te mycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Prijedem do te nove casti pockame kdo dojede a pak sjedem do podzemek,protoze hodne lidí si to tady už třeba nepřečte že to bude v podzemkách a nedorazí tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Já jsem taky PRO se sejít v nové části a až pak popřípadě sjet do podzemních garáží .... zítra budu celý den pryč a jak píše ADLERos spousta lidí si to už nepřečte .... a to by byla škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Já jsem taky PRO se sejít v nové části a až pak popřípadě sjet do podzemních garáží .... zítra budu celý den pryč a jak píše ADLERos spousta lidí si to už nepřečte .... a to by byla škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Píšu z mobilu ... tak se omlouvám za dva stejné příspěvky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.