jirina5 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Taki přyjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 14:00 nový shopping park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Budu tam jsem zvědav kolik nás nakonec dojede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Budu tam jsem zvědav kolik nás nakonec dojede :-) jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Tak jsme se dnes ve skromném počtu viděli u shopping parku. Kvůli počasí jsme se přesunuli do podzemek, kde jsme pokecali. Pár moc nepovedených fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 jirina5: Zdravím,dobré fotký sice tam není moje Fabka,ale nevadí,zase takový skvost to není Jinak jsem tě viděl včera jet ve Výškovicích po Lumírce .... jsi od tama někde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 jirina5: Zdravím,dobré fotký sice tam není moje Fabka,ale nevadí,zase takový skvost to není Jinak jsem tě viděl včera jet ve Výškovicích po Lumírce .... jsi od tama někde?? jj nekde od tama je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 (editace) Taky přidám pár fotek Tom77:sorry tvoje fábka tam zase napůl chybí,příště se polepěím Editováno: 13. Říjen 2011, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 ADLERos: v poho ... já to přežiju mám možnost koupit origo úplně nové škodovácké alu disky 16" za slušnou cenu .... tak až budou na Fábce .... tak ti to neodpustím,že nebude na fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Koukám že můj poďobanec tam dost chybí. příště musím dorazit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Zdarec pánové,kdo dorazí 6.11.2011 ??? opět shopping park podzemní garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 6.11. bych eventuálně mohl .... jdu až na noční .... ale autíčko žádných změn zatím nezaznamenalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 (editace) Tom077: Jééé, já jsem samec od krávy! Mám vyfocené i Tvé auto, jenže jsem nějak nevychytal kvalitu snímku a není tam moc poznat, tak jsem ji tady nedával... Promííííň! Na dalším srazu to napravím, slibuji! Ale jestli chceš - mám Tvou fotku (osobně), jak jsem cvaknul foťákem od pasu... Ta vyšla supeer! Cooo? Jinak jsme opravdu sousedi. Bydlím cca 100 metrů od Tebe a kolem Tvého auta často jezdím. Ach to parkování tady... ADLERos : Připiš mě do seznamu dalšího srazu Editováno: 24. Říjen 2011, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Takže zatím 6.11 ADLERos Tom077 Jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 jirina5 tu fotku,co jsi mě nechtěně vyfotil .... tu nikde neukazuj .... děs běs až z jara bych chtěl auto trochu šperkovat .... pak bude snad co fotit jinak zdravím sousede a parkování u nás ... o tom ani nemluvím ... zvlášť tu u nás naproti VŠB ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Taky bych mohl zkusit dorazit ale to už bude autí na zimákách fůůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 taky se prijdu podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Taky už budu mít bohužél zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Kluci klíííd .... všichni už budeme na zimákách Na jarním sraze se pochlubíte s liťáka Já už mám tyto připravené na jaro ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Tom077: Heeej, tak ty jsou luxusní!!! Tiše závidím.Já stejně jako Libor.Kraťas sháním nějaké liťáky na zimu. Ale sehnat origo škoda 15ky za rozumnou cenu je problém. Takže pokud se mi do srazu nepovede něco sehnat - přiejedu ještě na letních. Ty plechy se mi tam nějak dávat nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 (editace) jirina5 : díky že se líbí .... doufám,že budou na Fabce vypadat dobře Jinak já je koupil od jednoho kluka co je nabízel tady na fóru v sekci "Bazar" je z Ostravy,perfektní jednání,osobní předání,max. spokojenost. Teď zrovna má na OI 16" - to asi nechceš co?? Jsou úplně nové v krabicích zabalené ... Takže koukej tu na bazar každý den a třeba na něco natrefíš dobrého ... sleduj to! Jo a až pojedeš na sraz na letních .... tak hlavně nenápadně .... ať tě nevidí poliši :p Editováno: 26. Říjen 2011, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Když nebude sníh tak to nevadí, že je nemáš já možná přezutí taky ještě odložím aby na sraz vypadala pěkně ještě na liťácích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Tom077: tak ty jsou luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Caute - Tak ja taky dorazim at vis Adleros, jo a kde teda u te KIKI nebo v podzemkach hned?Tady se domlouvate na garazich a na OC se domlouvame u KIKI v nove casti jak predtim a pak presun po 30 min do garaze tak at je to sjednocene a nejsme na dve skupiny lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Tom nechtel jsi napsat, ze se jmenuje Mark :-D Jinak proc zase neco menite. Nechte pevny cas, misto a pak teprve presun. Takze 14 hod nova cast shopi.... Proste jak minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.