Tom077 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 ADLERos : díky že se líbí - se těším jak děcko až je na jaře obuju a dám na Fabku no a potom pár nějakých úpraviček ... však pokecáme na srazu deko : JJ kola jsou od Marka Jinak to nějak sjednoťme to místo setkání a čas .... to je pravda ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 OK tak at vite sraz u shopinu a to jestli se domluvime na 14:00 nebo na tech 17:00 jak jsme se domlouvali minule zebychom to udelali ve vecernim stylu aby auta svitila tak to se jeste domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Ok takže 14:00 parkoviště novy shopin,potom přesun do podzemek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Jo ve 14 hod nova cast 6.11.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Zdravím pánové, strašně rád bych dorazil taky, snad to vyjde a pokud to pujde vemu sebou kamarády - 2x O1, 1x O2 a pohrdnete krasavací vw bora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Zdravím pánové, strašně rád bych dorazil taky, snad to vyjde a pokud to pujde vemu sebou kamarády - 2x O1, 1x O2 a pohrdnete krasavací vw bora? Kamarády vem, a bora si myslím že nebude vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Jo ve 14 hod nova cast 6.11.2011 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) VW Bora se tam jeste vleze jasne,kdo chce at prijde,kamaradi jsou vitani Editováno: 30. Říjen 2011, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Tak bora nepřijede, prodána, koukněte se.. podle mě to prodal moc levně. http://autobazar.avizo.cz/volkswagen-bora-1-9tdi-5944988.html zatím teda přijedeme 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Kura,pekna bora,kdybys rekl ze ji prodava tak ji beru,bracha koupil golfa 4 v te same vybave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Jojo kucí... já mám zimáky na hlínách .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ještě uvidím, jestli dorazím... nevím co bude potřeba na zahradě udělat.. podzimní přípravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Platí ten dnešek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Caute,nezlobte se ale nejspis nedorazim,i kdyz jsem se moc tesil jedem na hory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Dnešek platí 6.11.2011 14:00 SHOPPING PARK (NOVÁ ČÁST) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 tak taky nedorazím nečekaná rodinná návštěva z Moravy a odpoledne jedu do práce ... štve mě to .... na příštím budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Já dorazím nad nás tam aspoň hrst bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Cau,tak jak jste dopadli?Kolik aut?Hodte foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 (editace) Ahoj, sraz dopadl dobře snad byl to totiž můj první tak nemám s čím srovnávat Aut tam bylo počítám kolem 15ti . Hlavně že vyšlo počasí a dalo se dobře pokecat. Fotek pár mám, ale jsou takové o ničem, ty určitě nahodí ostatní co fotili Editováno: 6. Listopad 2011, autor: Luke.Kraut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Byl to můj úplně první sraz a nebylo to vůbec špatné, počasí super, banda taky dost dobrá. Přijely i nějaké pělné holčiny, tak jsem doufal, že se bude fotit kalendář a nic Nejlepší byl ten dodge ram, hádám tak V8 motor minimálně a jak nás míjel tak zastavil a 2x to pěkně protůroval a pak ujel. Hodně dobrý zážitek!! Sice při těch 15ti sekundách spálil to co já po 100km, ale fakt dobrý zvuk Jinak jsem konečně viděl Jajina škoda, že je Toyka už pryč a nebyla tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 TAk to jsem rad ze sevam to libilo,snad priste bude ucast zase minimalne tak velka jako vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Můžou sem prosím kluci hodit fotky? fotili tam myslím dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Fotky jsou na octaviaclub.cz jinak kontaktuj ty co to fotili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renie87 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Nemužu to najit, pošli mi prosim link. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) co bolo bolo Editováno: 20. Listopad 2011, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 !!! NEDĚLE 4.12.2011 14:00 NOVÝ SHOPING PARK !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.