Tom077 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 (editace) Deko ... ty jsem už neupravoval .... ale OK ... upravím a vložím,ale asi až pozítří .... s časem je to bída Ale nečekej zázraky,2 nebo 3 krát jsem cvaknul bez velké přípravy ... na dalším srazu ti můžu pofotit více Editováno: 20. Červen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Zdarec hoši,omlouvám se za veškeré neúčasti na srazech ale absolutně nic nestíhám,makám na bytě. Na další sraz v neděli asi taky nedorazím protože nebude čím Oku půjčuji rodičům na dovolenou,leda že bych přijel Francouzem nebo Italem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Nic si s toho nedelej i ja se v nedeli nedostavim teda teoreticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Bohuzel i ja na 80% taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Pěkný fotky jste nadělali v Hlučíně,ale Jozzi byla makrela? Tome,nálepku máš na 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Byl řízek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Někteří si dali řízek a někteří jen kofolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Kurde , tech ja mel ale cepovana je nej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 tak nic nebude VLASTO :-D Zadna nedele no :-D tak treba priste :-) Pockam az nas bude vice teda a budou moct vsichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 No a já už mám rozpis na úklid káry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 jakej rozpis??To mas takovej bordel v ni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 TOMUS: díky za fotky příště tě zase čekáme!!! Tak a nálepka od Marka OSTRAVSKÉ KOMANDO !!! nalepená ... není to zcela rovně ... mě osobně to štve ... ale prý to nejde skoro poznat ... tak to tak nechám Omluvte kvalitu ..chyba není na vašem monitoru :D ... foceno mobilem Ajoj kucííí...su zpět z Egypta. Nálepka fajna mají to tak všici co si ju brali??? Ať to má jakusik kulturu,nebo kaj kdo chce nebo jak mu se to libi?? JOZZI : Co s tím sprejem? Samolepku moš? Do konca tydna mam dovo. Na KIKu asi nedondu,bo pojedem s robkou navštívit dítě do tabora...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 No nemel jsem na ni moc času a pořád jsem někde lítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 aha nooo pekne,tak zaslouzi si semtam ocistu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Měla by to být brnkačka,mám natrénováno z autobusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Tak padla rec s Bazym a davame navrh, zda by nekdo misto srazu u kiky vytahl sve jednostope milacky (kola) a projel by se okolo Ostravy (tedy smer klimkovice, poruba apod.). Pohodova trasa cca 35 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Jsem pro,žádné předvádění a srovná se výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Tak jak dneska? Mám si jet pro auto nebo budou ty kola? Kol se nezůčastním,neboť kolo odpočívá v garáži na chatě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Nevim,jedete nekdo nebo to nechame na jindy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Vypadá to Jayi,že dneska asi nic. Nejlepší to bude po krk v bazénku a v ruce Radíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 To je pravda vcera byl masakr venku!To bych radeji sel do podzemek kdyztak nez tam venku a na kole dneska nevim no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) my jedem Deko,Bazy a pojedeme k vode např. lom u olomouce, žermanky hlučín atd ... domluvime se ... kdo chce tak Bazy rika rucniky sebou Editováno: 1. Červenec 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Tak cooo kuci, kde jste byli? Ja se omlouvam za neucast. Jsem na Slovakach. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) Jo byly jsme cvachtat kule DEKO,JA.BAZY,HUNTER bylo fajn fotky na OC Editováno: 2. Červenec 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.