jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 To musime poslat pisemnou pozvanku a omluvenku pro manzelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Pánové vás ta prdel přejde až jednou dojedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Prijed prijed , a vem fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Chlapi není to omluva já vím ale celý rok jen makám a teď jsem měl volno,tak jsem se musel věnovat rodince ..... Jak dojedu,tak foťák beru automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Priste vem i rodinku , ja mel auticko na hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Doktore, řeklo se bez bab. Škoda že mi to nevyšlo, měl jsem to dobře naplánované a ejhle .... vyšší moc zasáhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Zensky to je zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Taky se omlouvám za neúčast, ale práce mě dostihla i při neděli tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Všem dĕkujím za srazík . Fotki budou pozdĕj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Bylo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Adi souhlasim ale opice je parse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Mi to samozřejmě, tak jak jsem předpokládal, nevyšlo. V dobu, kdy vy jste se scházeli, tak já jsem byl ještě pořád u známého na bouračce. Tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 ja jsem velmí lenivý . Kdo chcí foto ze srazku to prosím o mail (e-mail) na SZ - to pošle fotky . Samozřejměv nejlepši kvalitě Omlouvám se za můj česky ale se učím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) Kucí,kdo měl teď tyhle kolca na autě v Petřvaldě? Mám v palici vymeteno. Jsou to ony,nebo jsou jen podobné??? Editováno: 13. Září 2012, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Jay ... to jsou nové kola pro Rapida ... že by je už někdo měl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 No to ne,ale takové (nebo hooodně podobné) tam měl klučina na OCT a právě říkal že kdysi je dělali,ale bylo jich jen pár kusů a pak je přestali dělat víš,tak mě zajímá jestli jsou to ony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Tady to je krásně vidět je tam velká fotka. str.32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Byly to jine ta kratka skusebni serie mela jit na Oll greenline ale nakonec se nedostaly do seriove vyroby Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 tahle octavka je od Klary - od blondynky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Aha díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Zdravim chlapi Tak co, dlouho nic nebylo, neudelame nejaky srazek a pokec na podzim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Jsem pro,dej termín a místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 vychazi to na pristy tyden v nedely ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Jasne,nechame to na pristi nedeli, chtel jsem neco udelat driv, ale sam nevim, kde driv skocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Snad tu budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.