jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Jo je tu stela ze Slonska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Ze Slona ne, jsem ze Slezska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Nad tim mym "S" je carka ... tu je gorny slonsk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 (editace) Viem, jo nima taky gupi :D Zpet k tematu: Nezapomente na sraz 21.12.2012...kdo chce prijet a nevidi se v seznamu clenu, at mi napise zpravu, nebo primo tady do tematu a pripisu ho na seznam.... 1. s-talker x2 2. jozzi x2 3. Libor x1 4. Adleros x2? 5. Karlos x1 6. Richies x2 7. Ivo TDi x1 8. Bullets x1 Editováno: 24. Listopad 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Libor bude jen jeden kus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Druhy kus je v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Moje druha pulka si ma kdyztak povine vzit dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 S tim pocitam, ze dorazite oba ikdyby padaly trakare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Já bych chtěl taky dorazit. Jeden kus. Snad mi to vyjde. Píšu si to do telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Dopsano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Vy jste ale čiperkové,jak vy to děláte s těma písmenkama. Než já je tady naskládám,tak jste o dvě strany dále. Potvrzuji účast,moje mamina bude chlastat v jiném lokále.Takže budu singl.Kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 No my musime byt dva , moje mi nak fusuje do remesla , bylo mi kategoricky zakazano si koupit tomassony a nejen ty ... Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Uz vime, kdo drzi kasu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Neboj Marku,i Ty si za čas zvykneš na to,že vyděláváš,ale utrácí někdo jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 No my musime byt dva , moje mi nak fusuje do remesla , bylo mi kategoricky zakazano si koupit tomassony a nejen ty ... Odeslano z Iphone 4S Chytrá žena. Tomasony nejsou vhodné alu pro koncern. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Pánové pátek je úplně supr den tak jestli to bude v nějakou kloudnou hodinu dorazím minimálně já! Tentokrát by mi tam nemělo nic rušit program... Když nad tím tak přemýšlím a má být ten konec světa proč já dělám diplomku když titul tou dobou ještě mít nebudu :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Bullets: Klidne se na to vyprdni, ale pokud se nic nestane, tak budes nadavat jak spacek :D Jinak pisu te na seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Hoši, u mě změna. Z 0% pravděpodobnosti účasti se najednou stává 95% pravděpodobnost. Těch zbylých 5% je svolení manželky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) jsem dnes zavítal do vašich končin... mám na vás takový dotaz: vy tam u vás v Ově a Havířově děláte hon na pražáky? Takový styl jízdy tam u vás nahoře v pravo na mapě oni ostatní vidějou, že nejsem zdejší, že mám Áčko na značce a ještě by mi tam dneska 3x rozstřelili auto, bazmekové Editováno: 26. Listopad 2012, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 To vis my mame k ackovym poznavackam prirozenou antypatii ale v praze to je stejne s tema nasima teckovyma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Ukaz mi nekoho, kdo nezije v Praze a ma rad Prazaky :D Osobne znacky neresim...je jedno odkud jsi. Myslim, ze blbcu je vsude moc a vetsinou je jedno jakou RZ mas...pres vikend jsem byl provetrat Facko do Ovy - na nasich znackach a kazdy se lepil jako debil, hned chteli predjizdet a jeli jako hovada...kdyz natrefis na blbce, tak ti RZ ani neuskodi, ani nepomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 ale občas mi ti lidé přišli jak totální bezmozci... 50 metrů před nimi je červená na semaforu a borci jedou na plný knedlík a dole pak vyhazujou kotvu, otvíraj dveře pro zvětšení odporu vzduchu a brzděj na pekaře, aby to zastavili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 No co, chtěli ti ukázat, jak jim to jede. Takových je všude plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Honzo ale tos popisoval jizdu po jizni spojce ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 nn. od té doby, co jsou na spojce v Praze kamery, které měří průměrnou rychlost, tak se to tam hodně uklidnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.