s-talker Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Nechame to na jindy :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Hoši proč jsem si celou dobu myslel, že se pojede do Ostravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 No pojedem skooooooro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Vetsina totiz ani neni z ovy :-) proto jsme vybrali misto na puli cesty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 to bych nerekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Jo a bude nějaká kulturní vložka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 pokud budete po mne chtit koledy tak mě musite ožrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Chlapi,můžu se přidat snad se nic nepo**** a dojedu ... sám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) Tom077: jasne, neni problem Stejne pocitam, ze minimalne dva nedorazili jozzi: ty nejsi z ovy...s tim co rikas by jsi byl vseobcan, konecne si vyber jedno misto, ktere mas v obcance jako trvale bydliste a tim se prezentuj :D D Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Kurňa chlapi nestíhám ... Maro já jsem to bral jako že se se mnou počítá .. s odpadlíkem Snad mi nic do toho nevleze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 A kurna , a muzu v pasu ? ja jsem metropolitan , vooooobcan sveta .... syncy uz se na vas tesim jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Tom: urcite se nejak zmestnas :-) bohuzel kdo nenapsal, tak toho prece nemuzu pocitat, to dava smysl :-D Jozzi: no jasne ze muzes :-D Taky se tesim, doufam ze z toho bude tradice ;-) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Se mnou nepočítejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Tak zrovna s tebou jsem pocital :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Jak to tak čtu, tak Jozzi je všedezdejší, jak babička z pohádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 To vis ja jsem multikulturni smeska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Kurňa chlapi dlouho jsem tu nebyl ale jak jste probírali ty birely tak já si dám taky kofolu :'> ale s topinkou počítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Das si birela a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 To mám zakázáno od doktora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Já Ti ten birel předepíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Nechci šířit kachny ale nejspíš semnou dojede i moje takže si dá pivo za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Chlapi můžu poprosit odkaz třeba z mapy.cz? Ať za váma trefíme Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Koukni se vejs ve vlakne uz to tu bylo parkrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Já koukal něco málo zpět ale nenašel víc se mi hledat nechce... Jen vím že to je cca v 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.