Ivo Tdi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Taky všem vše nej do roku 2013. A kdy máme teda další setkání? Teď v neděli u Kiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Kluci ja bych to nehal na poměrně teplejši obdobi , a trošku pracovniho klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Jo no, až bude venku tepleji Až bude vhodné umýt auto a aby jeho čistota trvala aspon pár dní a né půl hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 A jak prijedu do Karvine :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 To to bys měl ... maš pracičku ,ale to až bude krapanek tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ja mam prace, ze nevim kam driv skocit, co bys rad? :-D Co takhle "muj"brezen? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Jako ze az tak ? ... poslal jsem Ti foto na fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Já bych po tobě taky něco potřeboval. Už jsme se o tom trochu bavili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Pocitam s vama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Hoši sice opožděně ale PŘEJI VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A POHODY V ROCE 2013 A AŤ NÁM NAŠI PLECHOVÍ MILÁČCI SLOUŽÍ BEZ ZÁVAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Taky se přidávám s přáním krásného roku plechoví miláčci ať slouží a miláčci ať souloží :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 (editace) Tak ted musis dorazoit aby jsi nam to vysvetlil... O_o Jak vysvětlit? Na tom není co k vysvětlování. Výpověď, bohužel s dvouměsíční lhůtou. Takže teď pracuji ve dvou zaměstnáních, tak mám ještě méně času než obvykle. Místo angličtiny s indickým akcentem budu pilně pilovat polštinu. P.S. ( lepší pozdě nežli později ) Vše nejlepší v novém roce a spoustu pohodových kilometrů. Editováno: 10. leden 2013, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Sraz? Neděle, obvyklé místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tuto ? Ja jsem pro ale kde jsem tedka na vikend v Tesine a az do Ovy se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Zimní spánek už končí? Já jsem taky pro. Zatím mám v neděli čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Hoši jsem pro a taky konečně dorazím Kika 14:00 poté pozemky??? Jo a auto mám totálně zasrané,takže žádná leštěnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Jozzi a ty dojeď když už jedu i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Snad budu fit dneska se kamarad louci se svobodou tak jdeme trosku radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Do dvou odpoledne se z toho vyspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 no po posledni akci jsem se ličil 3dny .... ale kdyžtak přišti tyden jsem v ově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Jojo to moc dobře znám to léčení Možná to bude můj poslední sraz se stvávající oktou,a pokud si jí zájemce zítra i odveze tak už budu muset dojet autobusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 a co planuješ, pohlub se snesu vše až na francouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Ja to vim,mohu prozraditi? :D Hyundai i20 :D Chlapi tak me sere, ze se nemuzu zucastnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 tak to musime jeden spahat jak tu budeš jina možnost neni .... joooo i20 pro Adiho je to spravne auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Tak s topinkou pocitam, uvidime kdo se jeste prida Ovsem bude to pres tyden...tak aby to nebyl pro nekoho problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.