pista6 Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Zdravým našel jsem levnou náhradu za přední lampy na denní svícení po vlastní upravě to vyjde levněji nebo zde ty diody se dají koupit u GM elecronic myslím že by se to dalo stejně udělat i na Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Podle mně hroznej tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Nevypadá to zas tak hrozně, ale můj šálek kávy to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 To druhé video je pěkná prasečina, už jen jak rozebírá lampu a odírá plexi o podlahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Míša Kovář Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Asi má podlahu bez kamínku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 zatmavené zadní led světla na sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) Od jaké firmy máš tyto světla. Není to LiTEC?? Editováno: 27. Květen 2012, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 No není to na mým autě, ale našel jsem to na netu, na nějakým ukrajinským foru. A jsou to ty origo z číny akorát zatmavený folií nebo sprejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 To zatmavení bych tam mít nemusel, ale svítí to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Říkám furt že je to pecka, auto hned omládne o 4 roky, obrázky se pomlouvají snadno, ale vidět je něco jinýho. 2x do měsíce se mě někdo ptá (u benzinky, na parkovištích) kde se to dá sehnat a za kolik Na těch 2 Octách to prostě nevypadá jen jako laciný tuning, čistě za mě to k nim sedí víc než origo. Když vidím led technologii na 4 Golfu tak z toho nejsem odvázaný, ale k 2 Octě to prostě sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Co říkáte na toto? Je to na combi. Podle mne ty chromová dost hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 podle mě jsou dost hrozné obě varianty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Souhlasím s Denisem, za mě (tohle už vypadá dost lacině a nepovedeně) To na Octu fakt nepatří, design úplně z cesty Ale ty na tom žlutým sedanu výše, to je pecka ty velký LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Ja nechapu, proc nekdo neudela LED svetla v origo optice. Tyhle radoby tuning vzhledy jsou vzdycky bez vyjimky na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Souhlasím s Denisem, za mě (tohle už vypadá dost lacině a nepovedeně) To na Octu fakt nepatří, design úplně z cesty Ale ty na tom žlutým sedanu výše, to je pecka ty velký LED Mám tentýž názor . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 (editace) Maverick: na tý žlutý RS jsou hezké (neberme v potaz to zatmavení) - nevím, zda se jedná o originály z Číny, nebo kopii, jsou však hezké a originální grafiku mají. Jde-li však o předělávku běžných origo světel, kdysi jsem vídával OII s upravenými originály a vypadalo to docela blbě - světla měla jako podklad nějakou stříbrnou desku, do níž byly vyvrtány díry a vloženy LEDky, bohužel však ne 100% přesně. Světla na pohled působila takovým trošku "upatlaným" dojmem a svítila také trošku nepřesně. Editováno: 2. Červen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Jiste, na ty zluty je totiz skutecne original z Ciny dodatecne zatmaveny - ty jsou OK, bral bych je hned (byť nezatmavena). Reagoval jsem pouze na ty tuningovy hrůzy. A predelavka "samo domo" je samozrejme obdobna hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Dnes jsem viděl zadní LED prvně na sedan Superbu, vypadá to povedeně a svítí jako čert i za dne. Jinak origo optika pod koncernem bude u škody asi vždy dost pozadu, až do nedávna se čekalo se na Passata, přitom prototyp na Supa už je prý 2 roky, ale nešlo to nakonec do výroby. Proč asi jsou to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubosradvansky Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Chci se zeptat dělaly se podobne zadní světla na OCtavii II facelift neco podobneho jako na octavii III, vím ze led, ale jestli opravdu něco ve stylu ty 3ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Také by mě dost zajímalo. Přeci jen těch klasických světel je již opravdu mnoho a už se mi příliš nelíbí, ani ty ledky co dává škodovka na asijský trh se mi nelíbí (asociuje mi to levný tuning). Víte někdo, jestli se někde prodávají zadní světla jako na O III? Či nevíte, jestli náký výrobce chystá výrobu? Opravdu by se mi světla z OIII na dvojkový octě moc líbily Editováno: 4. Říjen 2013, autor: xxborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Bohužel nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 kacířský dotaz - zkoušel někdo ty zadní světla nějak rozdělat? Chtěl bych si dovnitř dát LED pásek, ale obávám se, že by se to muselo odřezávat jako hlavní světlomety :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Co hovorite na tieto? Celkom elegantne nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Jsou pěkné. Osobně mám Liteci v černé. Jsem s nimi velice spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Nekdo tu psal ze uz se to nenosi:-) Z praxe vim ze je to omyl, bodovy led lampy na ty nase rocniky vyroby 04+ bezesporu patri, ze to 2 octa nedostala do vyroby je jen - soudruhu z Boleslavi. Proto krmime tuning shopy. Technologie jde kupredu, na 3 rade by to asi uz nebylo ono, zrovna jako 1 to akorat vytuzni. Jeden tu hlasal na jinym vlaknu, "at si dodelame radeji parkovaky za tu cenu" Je lepsi mlcet, nez hloupe radit prezitek tv dobe couvacich kamer s pohyblivou trajektorii obrazu:-) Temi lampami 2octa omladne o 5let, "vizualne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.