dratak Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Zdravím pánové, mám tu podobnej problém, kterej se tu už párkrát řešil, ale přesně ten co mám já jsem nenašel. Problém mám v řidičových dveřích. Nejdřív nešli vůbec otevřít (ani zevnitř), nakonec se mi to podařilo a to tak, že jsem stáhnul okno a zkusil vzít za kliku a ejhle, dveře sem otevřel. Rozdělal sem tapec s tím, že se pokusím najít problém. Bohužel bezúspěšně. Zamykání funguje stále jen občas (spíš ne než jo)! Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko... Co se týče ostatních dveří, jsou fpohodě... Napíchnul jsem to i na VAG a zde je výsledek. Ještě sem se s tímhle problémem nesetkal, můžete mi pls poradit kam sáhnout a kde hledat? Sem už v koncích... :-( VAG Adresa 46: Komfort systém Labely: SVO\1C0-959-799.lbl Řídící jednotka: 1C0 959 799 B Díl: 3X Komfortgerát HLO 0003 Kódování: 00259 Dílna #: WSC 31480 VCID: 3666807A38D7 Řídící jednotka: 1U4959801D Díl: 3X Tőrsteuer.FS KLO 0009 Řídící jednotka: 1U4959802D Díl: 3X Tőrsteuer.BF KLO 0004 Řídící jednotka: 1U0959811D Díl: 3X Tőrsteuer.HL KLO 0004 Řídící jednotka: 1U0959812D Díl: 3X Tőrsteuer.HR KLO 0004 2 závad nalezeno. 01038 - centralni zamykani - teplotni ochrana 35-00 - - 00943 - vytapene vnejsi zrcatko: strana ridice (Z4) 35-00 - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko... Nezbláznilo. Jen máš zpřelámané dráty v průchodce. Bych řekl. Pro začátek. Normálně to totíž funguje tak, že v L ovládáš obě zrcátka a v R pouze pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Taky to vidim na ty kabely. Já měl problém s tim, že když jsem otevřel dveře řidiče, tak jednotka o tom nevěděla, nesvítila mi ani odrazka, která je ve spod. Tak jsem bloudil po kabelech a zjistil jsem, že v tom husím krku jsou kabely přelámaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dratak Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Takže myslíte, že to bude přelámáný někde v tý gumě, kde vede celej svazek, u pantů dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Tak, myslíme. Koukni tam a uvidíš. Třeba to nepůjde na první pohled poznat. Stane se někdy, že se spřeláme pouze měď a izolace je na první pohled neporušená. Ani nevím jaký je k tomu přístup, předpokládám, že dost pitomý, ale snad tam něco uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.