Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím pánové,

mám tu podobnej problém, kterej se tu už párkrát řešil, ale přesně ten co mám já jsem nenašel. Problém mám v řidičových dveřích. Nejdřív nešli vůbec otevřít (ani zevnitř), nakonec se mi to podařilo a to tak, že jsem stáhnul okno a zkusil vzít za kliku a ejhle, dveře sem otevřel. Rozdělal sem tapec s tím, že se pokusím najít problém. Bohužel bezúspěšně. Zamykání funguje stále jen občas (spíš ne než jo)! Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko... Co se týče ostatních dveří, jsou fpohodě... Napíchnul jsem to i na VAG a zde je výsledek. Ještě sem se s tímhle problémem nesetkal, můžete mi pls poradit kam sáhnout a kde hledat? Sem už v koncích... :-(

VAG

Adresa 46: Komfort systém Labely: SVO\1C0-959-799.lbl

Řídící jednotka: 1C0 959 799 B

Díl: 3X Komfortgerát HLO 0003

Kódování: 00259

Dílna #: WSC 31480

VCID: 3666807A38D7

Řídící jednotka: 1U4959801D

Díl: 3X Tőrsteuer.FS KLO 0009

Řídící jednotka: 1U4959802D

Díl: 3X Tőrsteuer.BF KLO 0004

Řídící jednotka: 1U0959811D

Díl: 3X Tőrsteuer.HL KLO 0004

Řídící jednotka: 1U0959812D

Díl: 3X Tőrsteuer.HR KLO 0004

2 závad nalezeno.

01038 - centralni zamykani - teplotni ochrana

35-00 - -

00943 - vytapene vnejsi zrcatko: strana ridice (Z4)

35-00 - -

Vloženo
Bohužel jsem ale dále zjistil, že se zbláznilo i ovládání zrcátek. Ať mám ovladač v poloze L nebo R, vždy ovládám jen pravé zrcátko...

Nezbláznilo. Jen máš zpřelámané dráty v průchodce. Bych řekl. Pro začátek.

Normálně to totíž funguje tak, že v L ovládáš obě zrcátka a v R pouze pravé.

Vloženo

Taky to vidim na ty kabely. Já měl problém s tim, že když jsem otevřel dveře řidiče, tak jednotka o tom nevěděla, nesvítila mi ani odrazka, která je ve spod. Tak jsem bloudil po kabelech a zjistil jsem, že v tom husím krku jsou kabely přelámaný. :)

Vloženo

Tak, myslíme.

Koukni tam a uvidíš. Třeba to nepůjde na první pohled poznat. Stane se někdy, že se spřeláme pouze měď a izolace je na první pohled neporušená. Ani nevím jaký je k tomu přístup, předpokládám, že dost pitomý, ale snad tam něco uvidíš.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...