Gaprielko Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zdravim, pred 2 dnami mi zacalo blbnut stahovanie PL okna s tym, ze prestali fungovat samostatne dojazdy (2. poloha spinaca). Fungovalo len stahovanie pocas drzania spinaca s tym, ze ked som siel okno vytiahnut, najprv trosku zislo dole a az po druhom stlaceni a drzani tl. spinaca sa vytiahlo. Trosku som sa s tym hral a chcel som skalibrovat okna s tym, ze ich vytiahnem a podrzim spinac, no stalo sa, ze ked bolo okno uplne vytiahnute, motorcek sa neprestal tocit a stale vytahoval okno. Nasledkom bolo polamanie plastovych drziakov na stahovacke. To som opravil, ale stale mi blbne to vytahovanie.. nechodi samostatny dojazd okna a motorcek sa nezastavi, ked je okno uplne hore ani dole. Skusal som ozubene koleso motorceka pevne chytit a zapnut vytahovanie/stahovanie (mal by mat velky odber a poistka by mi ho mala vypnut, no motor sa stale toci). Lave okno vsak funguje ok. Myslim, ze problem je v riadeni motorceka, vie niekto poradit ako to opravit? Resp. da sa kupit ta elektricka cast samostatne alebo len s celym motorcekom? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 obávám se, že lze koupit pouze komplet motorek. jedině na vrakecu najít spálený samotný motor a použít elektriku. a nebo to zkus rozdělat a prostříknout kontoxem nebo podobně a přihnout kontakty - za to nic moc nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.