miland42 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Ano, bude to odlucovacem. Také mě to čeká. Oprava včetně všech těsnění a nových šroubů je za cca 2500.- + asi 2 hodiny práce. Tj. dalších 1200.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cestář Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ahoj, tak dnes si kluk přivezl auto z Jarova. Závada byla odstraněna. Opravdu to byl odlučovač oleje. Následně to kapalo na výfuk a smrdělo. Děkuji všem za tech. podporu. Snad bude TSI šlapat. Závada byla vyřešena na záruku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pugnax Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Přesně jak píše cestář. Přetěsnili to a tim vyřešili hned tři mouchy - rachtání při startu, kouř z motoru, únik oleje... Takže do AutoStylu (Stodůlky) mě nikdo nikdy nedostane ani vidlema. Kde tvrdili, že autu nic není, že to je běžné. Nechal jsem si raději pro jistotu i zkontrolovat rozvody a ty jsou po 12 tis OK tak snad to vydrží, jelikož dneškem mně končí záruka Díky všem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyRod22 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Zdravím, chci se zeptat, jsem nový řidič, mám Škodu Fabii 1.2 Včera jsem prudce couval a pak jsem cítil takový smrad v autě, jakoby něčeho spáleného. Bylo to chvilku, během půlminuty to bylo pryč. Pak již nic nesmrdělo a vše bylo v naprostém pořádku. Na displeji se mi objevil nějaký nápis, ale taky po chvíli zmizel. Dojel jsem dopoledne v pohodě a odpoledne jsem jel a vše v pohodě. Nevíte, co to mohlo být? Jsem nový řidič, tak se raději ptám pro uklidnění. Díky za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 zatažená ruční brzda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyRod22 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Jak to myslíš? Jak říkám, jel jsem pak domů a znovu odpoledne a vše bylo v naprostém pořádku. Žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaSSanQi Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Nedržal si nejako neštastne spojku v zábere príliž dlho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 V 6. 5. 2017 na 12:32, AndyRod22 napsal: Jak to myslíš? Jak říkám, jel jsem pak domů a znovu odpoledne a vše bylo v naprostém pořádku. Žádný problém. Že jsi jel se zataženou ruční brzdou. Pak se ti na displeji ukáže nápis "Uvolněte ruční brzdu" nebo tak nějak. Přesné znění si už nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Ani neviem či môj problém patrí do tejto témy ale skúsim sa spýtať tu Mám problém že je v interiéri pri pustenej ventilácii(klíme) hrozne cítiť benzín ale že fakt neskutočne ako v nejakej 120ke , predtým to nerobilo a dnes som skúsil pri naštartovanom motore otvoriť kapotu a tam to smrdí tiež riadne. Cítiť to je vždy keď zastavím, napr. na križovatke alebo na parkovisku. Neviete čo by to mohlo byť? Stretol sa s tým pri TSI už niekto? Stará octavia občas tiež zasmrdela ale tá už mala svoj vek a tu som nečakal že to začne po 44 000km smrdieť tiež . Vďaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Hledej, někde asi bude netěsnost palivového soustavy. Ale moc bych to neodkládal, taky by ti to mohlo shořet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Fíha no musím to pozrieť, alebo to hodím do servisu radšej. Diki za odpoveď mysliš že to netesné bude skôr v motorovom priestore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 No když píšeš, že po otevření kapoty to řádně smrdělo, tak bych řekl, že to bude někde v motorovém prostoru. Mně kdysi u Favorita stříkal benzín přímo na výfukové potrubí, naštěstí bylo celkem studené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Ak cítiť benzín, treba to riešiť naozaj čo najskôr, lebo to môže naozaj zle dopadnúť. Predpokladám, že nechceš vidieť v správach ako hasič hovorí o výjazde k horiacemu vozidlu, pričom auto zhorené do tla v pozadí bude práve tvoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Už som objednaný na zajtra, dám vedieť ako to dopadlo. Vraj to je odlomený nejaký ventil... čo som čítal na fóre tak asi toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Ehm, ale to pak není cítit benzín. A zkontrolovat si to můžeš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Tak som to pozeral, ten ventil je odlomený presne tak ako sa to stalo aj tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Klasika, takže to už v tomto tématu nebudeme dále rozvádět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.