JakubRS Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Zdravím Vás! Mám takýto problém: naštartujem auto, zapnem svetlá na stretávacie a zapne mi to úplne všetko.. pustia sa stierače, pustia sa všetky smerovky (ale len svietia neblikajú).. a zapnú sa skoro všetky kontrolky na displayi konkrétne diaľkové svetlá, hmlové svetlá v predu, smerovky. Nuž ale keď mám teda vypínač svetiel v polohe "2" čiže stretávačky tak darmo svietia kontrolky ale nesvietia svetlá proste len idú stierače pomaličky a svietia všetky smerovky, ale ked mam vypnuté všetko a zapnem výstražné smerové svetlá tak idú ale idú aj stierače v tom cykle ako idú tie smerové svetlá čiže ked svietia smerovky to je tá pol-sekunda tak idú aj stierače a ked smerovky zhasnú zasa na pol sekundy tak aj stierače prestanú. proste aj stierače idú tik-tak-tik-tak... Prepáčte, ale neviem ako to presnejšie opísať Ďakujem Vám vopred za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.