blondakxxx Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Dnes nastaveno, funguje to skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 umí to někdo ve Zlínském kraji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 V Praze se klidně stavte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 motorpower: stavím se ve středu. Jak máte otevírací dobu. Možná bych při té příležitosti odbrzdil i SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 12-20hod. po dohodě i od 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 děkuji za ochotu všech. Jakmile budu mít cestu, ohlásím se a zastavím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 když bude někdo chtít můžu udělat v okolí Břeclavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 (editace) Nastaveno zavírání na oba kanály 4 a jako když to tam vždy bylo Editováno: 11. Prosinec 2014, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TondaT Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 [6D Trunk Elek.] [security Access-16] Kód "12345", zadejte [Fit-10] Přepínač řídicí prostředky pro odblokování dveří zavazadlového prostoru - zavírání: obrátit se "neaktivní" Ovládání pomocí senzoru pro odemknutí dveří zavazadlového prostoru pomocí dálkového ovládání - one-touch funkce v blízkosti: obrátit se "neaktivní" Přepínač řídicí prostředky pro odemykání dveří zavazadlového prostoru - v úzkém kontaktu funkce: nastavte na "aktivní" Ovládání pomocí senzoru pro odemknutí dveří zavazadlového prostoru dálkovým funkcí Řízení tip v blízkosti: nastaveno na "aktivní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.ondoestok Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 doporučujem ferda25 zo strakonic..odblokuje vsetko aj to co v skodaservise tvrdia ze sa neda.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
question.mark1 Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Zdravím, byl by někdo z okolí Brna ochoten tohle mi udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Napis a kouknem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Ahoj Všem, je tu někdo z Prahy nebo okolí Dobříše, kdo by mi překódoval otevírání 5. dveřích jak tlačítkem u řadící páky, tak i na klíčích? Předem díky, Ondra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Skús si ešte raz prečítať desiaty príspevok nad tvojim....a pomaly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 před 9 hodinami, Albion napsal: Skús si ešte raz prečítať desiaty príspevok nad tvojim....a pomaly! Panovi jsem psal jeste pred tim, nez jsem napsal muj dotaz... A to je pro Tebe takovy problem, ze jsem se jeste zeptat zde na foru? Asi bude i vice lidi, kteri umi tuto funkci zprovoznit a budou pro me bliz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 není problém 80km z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Milhausek Byla by možnost se domluvit. Kde za kolik atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 she4lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Je divnej, práce za 500,- a abych si s ním dopisoval jak s milenkou. Tel je na mě všude, stačí zavolat. Pochopitelně k úpravám výkonu dělám ty nesmysly zdarma. mot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Prijde Ti normalni psat o nekom, ze je divnej? Pokud Ti vadi se na necem se domluvit skrz textovou konunikaci, tak jsi to mel napsat hned i s tel. cislem. Z prstu si ho nevycucam! Chtel jsem od Tebe nastavit otvirani 5. dveri a pises tady neco o upravach vykonu, to si nech pro sebe Ty vykone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 A co popisek...klik a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 dnes nakodované , ide to aj na tlačitko pri radiacej páke aj pri na DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrchovecky Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Nekdo z okoli Ostravy kdo by tohle umel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bRi Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Programoval jsem u sebe a funguje. Ostrava-Poruba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.