Machlak Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 když jedu v noci tak sem si všimnul že mi jeden xenon nejak občas bliká a během pul vteřiny mi nastartuje (silný záblesk) a pak chvíli je zas pokoj na nejaký čas.. co to muže být? stalo se mi že úplne zhasla a když sem zapnul světla tak zas šla.. Delá to během jízdy. Výbojka nebo řídící jednotka?? Modul zapalování to asi nebude protože ten výbojku startuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 výbojka,jde do kytek,nechť je ji země lehká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 díki za radu.. ale myslíš že by už po roku mohla jít do kytek?? Mám je totiž asi rok a jsou to dodelávané xenony ale byli kupované nové a nebyl žádný problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 díki za radu.. ale myslíš že by už po roku mohla jít do kytek?? Mám je totiž asi rok a jsou to dodelávané xenony ale byli kupované nové a nebyl žádný problém.. No muzes je mit treba pul roku, zalezi kolik si snima nalital, po 50tis. je leckdo u meni. Jaky mas Philips nebo Osram? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak jsem kupoval nové xenony, ale výbojky v nich někdo vyměnil za staré.... Dneska se nedá věřit ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 díki za radu.. ale myslíš že by už po roku mohla jít do kytek?? Mám je totiž asi rok a jsou to dodelávané xenony ale byli kupované nové a nebyl žádný problém.. No muzes je mit treba pul roku, zalezi kolik si snima nalital, po 50tis. je leckdo u meni. Jaky mas Philips nebo Osram? Mám tam Osram, jeden mi říkal že si myslí že to delá ektronika nebo mám zkontrolovat dráty.. nebo přehodit levou za pravou a vyskoušet, jenže zase to celé rozebírat se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Trušku sem ji nafotil.. co vy na to? Jak vypadá vokem odborníka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak jsem kupoval nové xenony, ale výbojky v nich někdo vyměnil za staré....Dneska se nedá věřit ničemu. Me zase trvdili ze predtim suprove svitily, a kdyz jsem je mel na aute tak byly na konci zivotnosti, ale stejne sem pocital s novejma vybojkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 vypadají OK,nafotím,pokud najdu špatnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 co píše VAG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 co píše VAG? Nic protože je nemám z fabriky.. vše sem roztebral, přehodil výbojky a dnes uvidím.. jedu 200km večer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 9. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Takže světla sem rozebral, výbojky přehodil a zistil sem že to delá výbojka kterou sem nafotil.. proste vynechává a nevim proč. Takže jsem v podstate rád protože to je zanedbatelná položka proti výměne elektroniky. Má nekdo kontakt na nové výbojky a které jsou nej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugar Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Může mi někdo poradit, kde je asi chyba? Zapnu světla a jeden xenon dvakrát problikne a nerozsvítí se. Je trafo v háji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 spíš výbojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 výbojkou to není, mě to dělá taky a když jsem přehodil pravou za levou tak to dělá furt ta samá strana, Když počkám cca 5s po startu jak se zvedne napětí tak pak naskočí v poho, ale zdá se mi že se to zhoršuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ona může být načatá.Mi to taky dělala a potom jsem vyměnil a v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Ona může být načatá.Mi to taky dělala a potom jsem vyměnil a v poho. Ahoj řeším podobný problem ted mě to začalo dělat jedno světlo pomrká a pak svítí ovšem najednou cca po 2km zhasne a rosvítí se až když to vypnu a znovu zapnu......................dal jsem novou výbojku závada je asi odstraněná ale problem nastal že mají odlišný odstím a přitom jsou stejného označení...............!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tak vyměn i tu druhou,je stará a opotřebovaná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugar Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Díky za rady, vyměnil jsem ji a je to v pohodě. Druhá má jiný odstín a čekám kdy odejde taky. Slyšel jsem, že u škodovek převážně odcházejí ty na pravé straně. Mi se to potvrdilo. Tak ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jj je to divný asi je tam vetší teplo od motoru.....měl jsem také tu pravou........a mám protože to neni výbojkou......jsem zjitil závada trvá.................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 je tam dvoustupnovej menic ten venkovní modul má nastarosti 12V na 85V a naklápění......uvnitř je další který dělá 85V na vysoké napětí..... ten první stupen stojí cca 8T a druhý 5T....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak to me ani nestraste mam pocit ze bracha mel taky pravou stranu .. no nic, navrtam z blatniku 10 cm diru aby se to chladilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 je to mazec......sehnal jsem oba měniče tak jen ted zjistit který to dělá.....podle informací udajně odchází ten první co je venku bohužel ten drahý......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.