bliká xenon - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

bliká xenon

Machlak

Doporučené příspěvky

když jedu v noci tak sem si všimnul že mi jeden xenon nejak občas bliká a během pul vteřiny mi nastartuje (silný záblesk) a pak chvíli je zas pokoj na nejaký čas.. co to muže být? stalo se mi že úplne zhasla a když sem zapnul světla tak zas šla.. Delá to během jízdy. :( Výbojka nebo řídící jednotka?? Modul zapalování to asi nebude protože ten výbojku startuje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Machlak napsal:
díki za radu.. ale myslíš že by už po roku mohla jít do kytek?? :( Mám je totiž asi rok a jsou to dodelávané xenony ale byli kupované nové a nebyl žádný problém.. :huh:

No muzes je mit treba pul roku, zalezi kolik si snima nalital, po 50tis. je leckdo u meni.

Jaky mas Philips nebo Osram?

Odkaz ke komentáři

JasteR napsal:
  Machlak napsal:
díki za radu.. ale myslíš že by už po roku mohla jít do kytek?? :( Mám je totiž asi rok a jsou to dodelávané xenony ale byli kupované nové a nebyl žádný problém..  :huh:

No muzes je mit treba pul roku, zalezi kolik si snima nalital, po 50tis. je leckdo u meni.

Jaky mas Philips nebo Osram?

Mám tam Osram, jeden mi říkal že si myslí že to delá ektronika nebo mám zkontrolovat dráty.. nebo přehodit levou za pravou a vyskoušet, jenže zase to celé rozebírat se mi moc nechce <_<

Odkaz ke komentáři

Takže světla sem rozebral, výbojky přehodil a zistil sem že to delá výbojka kterou sem nafotil.. proste vynechává a nevim proč. Takže jsem v podstate rád protože to je zanedbatelná položka proti výměne elektroniky. Má nekdo kontakt na nové výbojky a které jsou nej??

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  cosby napsal:
Ona může být načatá.Mi to taky dělala a potom jsem vyměnil a v poho.

Ahoj řeším podobný problem ted mě to začalo dělat jedno světlo pomrká a pak svítí ovšem najednou cca po 2km zhasne a rosvítí se až když to vypnu a znovu zapnu......................dal jsem novou výbojku závada je asi odstraněná ale problem nastal že mají odlišný odstím a přitom jsou stejného označení...............!!!!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...