karlos3 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) U před kola v zatáčkách to trochu změní zvuk toho hučení v závislosti na zatížení toho kola kde je to ložisko špatný,ale u toho zadního to hučelo stabilně stejně a tam to bylo evidentní když jsem heverem přizvednul to kolo tak mělo i trošíčku vůli a stačilo když jsem ho roztočil rukou tak bylo to ložisko slyšet a cítit že se to kolo netočí čistě. Editováno: 17. Červen 2008, autor: mischicka Karlosi, není třeba citovat předchozí příspevěk!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Chlapi, jak ste dopadly s tema lotiskama? U me ten zadek taky nejak zacina moc hucet tak od 120 km/h nahoru, ale pak to po tech 150 km/h nejak prestane, ale to si spis myslim, ze pri tehle rychlosti je aerodynamicky hluk uz tak velky, ze to huceni od zadnich kol prehlusi a memi to pak tak slyset. Mam najeto 33 tis. km, kola 18-tky. Mohla by to byt i spatna geometrie? gumy jinak vypadaji v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Dnes som to dal do servisu, nech pozru ci to su loziska. Ked sa dozviem vysledok, dam vediet. Len dufam, ze to budu fakt loziska a nie diferencial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 asi mam taky stejnej problem, se uvidi auto pujde pristi tyden na lak do skodovky tak necham zkontrolovat i loziska. ma najeto 107 000 a celej rok se jezdi na 17" 225/45. tak 50% z tech ujetejch km je jizda s pomerne dost nalozenym kufrem. Pripada mi ze huci obe prave se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Dnes som to dal do servisu, nech pozru ci to su loziska. Ked sa dozviem vysledok, dam vediet. Len dufam, ze to budu fakt loziska a nie diferencial. Tak co jak si dopad v tom servisu, byla to ta loziska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Nie.. loziska to neboli Je to asi diferak, ale sr.t na to.. Ziadna zjavna mechanicka zavada to nie je. Nie je to nic hrozneho, tak do toho nejdem vrtat. To by chcelo vsetko rozobrat a pozriet a tolko penazi nemam. Mierne to pocut aj v 60 km/h, ale najviac pri tych 120-130. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Nie.. loziska to neboli Je to asi diferak, ale sr.t na to.. Ziadna zjavna mechanicka zavada to nie je. Nie je to nic hrozneho, tak do toho nejdem vrtat. To by chcelo vsetko rozobrat a pozriet a tolko penazi nemam. Mierne to pocut aj v 60 km/h, ale najviac pri tych 120-130. o Dik za odpoved.....no taky se mi to s tema loziskama nezdalo...nemuzou prece odchazet tak brzo......takze to mozna budou i gumy....procetl sem nejaka nemecka fora a hodne lidi si stezuje na bridgestony a dunlopy (letni).....naopak michelin a hankook si tam celkem pochvalovali.....takze to asi taky nebudu ted nejak akutne resit dojezdim toho roku na tech letnich dunlopech, co mam a az pak prehodim na zimni, na kterych sem predtim zadny hluk neslysel tak to porovnam a pokud to bude ok...koupi se halt na pristi rok jine a gumy a basta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 17ky Dunlopy hučej jako kr... , to vím z vlastní zkušenosti. Tu samou zkušenost má i kámoš, ale ten na letošní sezonu koupil Micheliny a zatím naprostej klid. Takže kucí německý maj asi pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Gumy to nie su.. Robilo to aj na starych letnych 15tkach aj na zimnych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 neviem ci to píšem do správnej témy, ale dnes som videl a počul OII, ktorá nemala origo disky, ale také čierno-strieborné viacpaprskové a keď sa pohýnala, robilo to riadny hluk, ešte väčší, keď točila do zákruty, prišlo mi to akoby mala zaseknutý brzdový strmeň, alebo nejaké ložisko či poloos. Poriadne to hučalo a škrípalo, stretli ste sa už s tým, čo to môže byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 mrkni ke mne v sekci Vase OctavieII, jsou tam dve nahravky z interieru, bylo to neco takoveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 ono to mohlo byť niečo podobné, ty to máš nahraté zvnútra auta, ale to zvonku si predstav akoby si otáčal poloos ktorá nie je namazaná a neskutočne to škrípalo, tipujem to buď na zavesenie alebo na ložisko, zdalo sa mi, že to ide od predného kolesa - uplne hnusný piskot škripot, zhrozil som sa, že na OII je niečo také možné hučí ti to aj zvonku, neskúšal si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 17ky Dunlopy hučej jako kr... , to vím z vlastní zkušenosti. Tu samou zkušenost má i kámoš, ale ten na letošní sezonu koupil Micheliny a zatím naprostej klid. Takže kucí německý maj asi pravdu Já mám teda nejlepší zkušenosti z Contíkama a Dunlopama.....ano některé druhy Dunlopů jsou hlučnejší,ale co jsem naposled pořídil ty 01Sport tak spokojenost i co se hlučnosti týče...Contíky jakbysmet..... Michelinky maj jednu dost blbou vlastnost...je to dost měkká guma a stačí horší díra na silnici kterých je tu hromada a boule je na světě.....hodně lidí si už na ně v tomto směru dost postěžovalo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 venku to spis piska jak popisujes, auto bylo minulej patek na zvedaku, nevim na kolik to rozjel ale typuju ze tak na 100 a byl to jekot jako krava, zitra jdu na vymenu predniho loziska a asi i leveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 no čo som počul tu octavku, tak isla tak maximalne 35 lebo točila na semarofoch do zatacky a tak parkovala, ale bol to hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 jj uz od 40 km/h je to patrne i v interieru, vytocil to 100 aby si to potvrdil, na zvedaku to nema co hucet, zadnej valivej odpor pneu nic ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 tak mam novy loziska obe predni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 tak mam novy loziska obe predni A uz je klid? A co od zadni napravy, taky uz nic nehuci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 nepripada mi ze by ze zadu neco hucelo, oproti predchozimu stavu je to jako bych si dal spunty do usi. tatik rikal ze mu to tak hucelo uz delsi dobu ale ze to neresil, a ted prej je to hodne v klidu. Takze ty loziska mozna odesli uz v 60 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 no mam ten samej problem zda se mi že to vzadu nejak moc hučí ale jeden macher co delá geometrie sutežákum na vrc mi říkal že je to gumama mam ich druhou sezonu a na vnutornej straně se objevilo takové odskákaní vzorku ale nepatrné a prí to způsobuje ten hlu u nové gumy to nebolo znát ale po zimákach sem obul letnáky a hluk tam takže tomu aj verím ale nemam čas zkusit nahodit naspátek zimáky abi som si to ověřil . Ale ten pán je fakt znalec dělá geometrie ako víno fakt borec nemam problem se skákajícim zadkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feri70 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 mě zase něco začne hučet při nízkých rychlostech,když zpomalim na cca 60 km/h při vyšších rychlostech neni slyšet nic.nevíte někdo co to může být? čo to bolo , mám taký istý problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Me huci pneumatiky presne pri rychlosti 40 km/h, kdyz jedu rychleji tak je ticho, takze mozna ti huci jen pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eresovdo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Mám OII r.v.2005 1.9Tdi. Po 50t mi měnili ložisko v předním pravém kole a teď mě čeká zadní pravé na 60t. Hučí jak blázen. Jak jste na tom vy? Má někdo podobné problémy s ložisky nebo jsem chytil špatnou sérii či montáž ? Jinak jezdím rozumě a díry objíždím, takže překvapen z ložisek....:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 čau asi záleží jakou várku ložisek chytneš,kámoš u O1 měnil př.ložisko po 45tis.a na druhém má už 110tis.a bez problémů,ato jezdí jak důchodce a ve firmě máme O2 a na jedné je 295tis.a ložiska bez problémů,ato stím jezdí kdo má ruky nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achiles Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 budu ted menit lozisko v prednim levem kole a chci se zeptat, jestli je nutna po vymene geometrie? jeden servis rika ze ano, druhy ze ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.