klimji1989 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 asi před dvema mesici sem resili problem s padajicima rucickama, budiky mi neukazovali rychlost. jeden manik mi to spravoval. ted mi vsechno funguje jak má,, jenže budíky ukazují vsechny málo. Nulové hodnoty ručička ukazuje asi 3 mm pod nulou. problem je u vseho teplota, palivo, otacky a rychlost. (takže např. při 900 otačkách otáčkomer ukazuje 600 atd.) vsechny rucuicky jsou spadle o 3 mm. Jdou ty budiky nejak doseridit? nebo to musi zase ven a rozebrat znova? nevim co stim, ten debil co mi to delal, za ním už nejdu..., prosim o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Treba mechanicky nastavit vsetky rucicky. Treba dat na VAG test akcnych clenov a tam skontrolovat nastavenie ruciciek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 15. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 jo mam to vsechno už ukazuje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.