Přejít na obsah

Skoda DX


Doporučené příspěvky

nazdar Kluci. je to komplet pro navigaci skoda dx, jedna se o a/v adapter(http://www.car-multimedia.cz/audi-av-adaptery/1040-mfd-i-rns-a-v-adapter-vstup-vystup-na-couvaci-kameru-odblok-obrazu-.html) s moznosti ovladani dvd usb prehravac pomoci navigace (http://www.car-multimedia.cz/dvd-prehravace-do-auta/137-dvd-prehravac-digitaldynamic.html) celkova cena pristroju je 7610,-Kč s DPH co vy nato mate nekdo osobni zkusenosti nebo aspon vase nazory jak si myslite ze by mohla fungovat treba videa a hudba s tohoto systemu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak ogari uz mam vse doma a namontovane:) obraz je krasny cisty zadne filtry jsem nepotreboval a vse maka jak ma:) jedine co me na tomhle systemu nastvalo je to ze neodpovida klasickemu ovladani navigace to znamena ze kdyz si chci prelupnout mp3-ku tak musim zmacknout tlacitko na navi ktere tomu normalne ani selouzi to jest ze normalne se skladba prepina na sipkach nahore v levo avsak tento system to ma na tlacitku 4 a 5.to znamena ze tyto skladby nemohu posouvat na volante coz u me je dosti podstatna vec.timto se chci zaroven pozeptat zdali ti z vas kteri maji podobne systemy v aute muzou ovladat sva zarizeni pres MF volant.

Editováno: , autor: JanSuperb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...