košík Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Chěli bychom poradit. Když auto přejede nějakou nerovnost na silnici prohluben -retardér-nebo když najíždíme do garáže zavrže předek auta,nepříjemné zavrzání, po rovné silnici nevrže. Nechali jsme vyměnit stabylizační tyče a vrzání je pořád. Projel se i mechanik od škodovky a vůbec neví co by to mohlo být. Tlumiče prý jsou dobré. Prosím poradte někdo, zda jste se s takovou věcí již setkal.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 len sa previezol alebo to aj pozrel na zdviháku?? nemáš náhodou vymlátené tieto silenbloky?? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0407183e-silentblok-ramene-zesileny-fabia-roomster-octavia-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Me to zacalo taky delat,mam najeto 72 tis a tez nevim cim to je jestli je to tim tak uvidime v pondeli to jde na servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
košík Vloženo 29. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Autem se mechanik projel, a bylo i na zvedáku, a zavěšení motoru je taky prý dobré. Máme najeto 140 000tisíc,začalo to vrzat asi před rokem, když nasadíme zimní pneu tak vrže trošku víc než na letních pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
košík Vloženo 29. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Me to zacalo taky delat,mam najeto 72 tis a tez nevim cim to je jestli je to tim tak uvidime v pondeli to jde na servis Až budete mýt po servisu a vyřešenej problem tak prosím napište. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Ahoj, mě to dělá to stejné, mám pocit, nevím jestli je to pravda, ale dočetl jsem se na www.dieselpower.cz, že to dělají gumy stabilizátoru, když jsou namazané, nějakou vazelínou nebo něčím, potom že to vydává takové zvuky, takže jediná možnost nenamazat ty gumy. O víkendu je půjdu vyměnit tak uvidím, dám potom vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Zdravím, měl jsem totožný problém (bouchání a vrzaní od nápravy vpředu, částečně i vzadu) při přejíždění nerovností a výmolů, který ještě sílil, když jsem na nějáké nerovnosti brzdil. Vše vyřešilo prosté seřízení geometrie. Pokud to nepomůže aspoň budete mít jistotu že geometrie je ok. Není to drahé, ve Škodě auto jsem platil 655,- a technik se stím mazlil skoro hodinku. Žádná vojebávačka jak v pneuservisech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 No tak můžu říct že jsem měnil gumy stabilizátoru, dělal jsem geometrii a nic se nezlepšilo a stále vrže.... Už jsem si na to tak zvykl že to nevnímám ale když někdo jede se mnou tak se pořád ptá co to je... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guzmen Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Na mě to působí, že jsou to silentbloky v rameni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Tak me to delalo zadnima silentblokama co jsou na predni naprave jsou tam dvoje predni a zadni tak ty zadni jsem nechal vymenit a je klid aj pres ruzne nerovnosti to tak nepoucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Presne jak pises na rameni tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 veď som mu to písal v príspevku č.2,ale zatial nevieme ako dopadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
košík Vloženo 8. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Tak vám všem děkuji za vaše názory a odpovědi na můj problém. Až zajedem do servisu, tak bych sem napsal jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Mel sjem stejny problem... Bylo to zadni ulozeni (silentbloky) na predni naprave + stabilizacni tyce na zadni naprave... Od te doby kliiiiiiid:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Ahojte, neviete co by mohlo sposobovat vrzganie prednej napravy v zatacke pri pridani aleob ubrani plynu - ked sa auto ako keby zahupe. Vtedy mi daco zavrzga... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.