Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, změnil se čas tak bych potřeboval přenastavit hodiny. Problém je, že už tam neni vlevo u otáčkoměru čudl s kterým se točí doprava nebo doleva. Myslím si, že se to nastavuje pačkou s kterou se ovladá počítač ale nepřišel jsem na to jak. Poraďte mi DÍKY.

Vloženo

Zkoušel jsem to ale nešlo to. Mám tam jen tlačítko u tachometru. Když jsem zatlačil tak vynuluji aktualní km. Pak jsem zkoušel doleva i doprava a nešlo.Ještě to vyskoušim jednou zitra ráno.

• o 2 roky později...
Vloženo

No zdravim, mam taky problem ze neviem nastavit čas. Mam O1 2003 ... Skusal som ten kolik aj drzat a otacat, len otocit a podrzat na zvolenej strane a nic. Skusal som to aj pri nastartovanom aute, pri zapnutom a vypnutom zapalovani a nic, viete mi s tym nejako pomoc prosim ?  :kol-26:

Vloženo

Dakujem. Skusal som vsetko s pravym ako pisali a nic. Pomohol si mi, vdaka.  :kol-47:

A nevies este ako vymazat alebo vynulovat servisny interval ? Vypisuje mi ze SERVIS NYNÍ a nič ine mi nenaskočí. Skusal som všeličo. 

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Ahoj,neuměl by někdo poradit co by mohlo způsobovat na fabii 2003, že stále dokola běží nastavování minut hodin? Pokud otočím kolečko na nastavení hodin do leva, tak se minuty zastaví a normálně se začnou nastavovat správně hodiny.Jakmile ale kolečko pustím, tak začnou běžet minuty jakobych kolečkem otáčel doprava. Dělá to stále bez ohledu na vyplé/zaplé zapalování. Při otáčení kolečka na obě strany cvaknutí spínače sice slyším, ale poloha do prava nic nedělá. Napadá mě jedině problém s kontaktem, ale nevím co všechno by se případně muselo rozdělat. Pokud se něco podobného někde řešili, tak se omlouvám...nenašel jsem.

• o 1 rok později...
Vloženo

Na přístrojovce je u ukazatele km jeden čudl. Netlačit na něj - tím vynulujete pouze denní tachometr, ale pouze OTOČTE nenásilně DOLEVA - posunou se HODINY, když otočíme nenásilně DOPRAVA, TAK SE POSUNOU MINUTY.

• o 5 let později...
Vloženo
V 10. 5. 2016 na 12:22, veldak napsal:

Na přístrojovce je u ukazatele km jeden čudl. Netlačit na něj - tím vynulujete pouze denní tachometr, ale pouze OTOČTE nenásilně DOLEVA - posunou se HODINY, když otočíme nenásilně DOPRAVA, TAK SE POSUNOU MINUTY.

Dekuji ! 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...