Publikováno Říjen 31, 201113 r Ahoj, změnil se čas tak bych potřeboval přenastavit hodiny. Problém je, že už tam neni vlevo u otáčkoměru čudl s kterým se točí doprava nebo doleva. Myslím si, že se to nastavuje pačkou s kterou se ovladá počítač ale nepřišel jsem na to jak. Poraďte mi DÍKY.
Říjen 31, 201113 r Nastavuje se to tlačítkem nulování počítadla km...otočením doleva hodiny,doprava minuty..
Říjen 31, 201113 r Autor Zkoušel jsem to ale nešlo to. Mám tam jen tlačítko u tachometru. Když jsem zatlačil tak vynuluji aktualní km. Pak jsem zkoušel doleva i doprava a nešlo.Ještě to vyskoušim jednou zitra ráno.
Říjen 31, 201113 r Ja to delam prave tim cudlem u tachometru, doleva hodiny a doprava minuty. Musi se to chvilku podrzet na pozadovane strane a cas zacne naskakovat.
Říjen 27, 201410 r No zdravim, mam taky problem ze neviem nastavit čas. Mam O1 2003 ... Skusal som ten kolik aj drzat a otacat, len otocit a podrzat na zvolenej strane a nic. Skusal som to aj pri nastartovanom aute, pri zapnutom a vypnutom zapalovani a nic, viete mi s tym nejako pomoc prosim ?
Říjen 27, 201410 r Dakujem. Skusal som vsetko s pravym ako pisali a nic. Pomohol si mi, vdaka. A nevies este ako vymazat alebo vynulovat servisny interval ? Vypisuje mi ze SERVIS NYNÍ a nič ine mi nenaskočí. Skusal som všeličo.
Říjen 27, 201410 r nejlepší je onu hlášku uposlechnout a jet do servisu, kde ji po vykonání předepsaných úkonů vagem smáznou. Jinak to beru vůči autu jako barbarství.
Říjen 30, 201410 r Hladal som, skušal som, nepomohlo. Asi sa pojdem spytat do servisu Upraveno Říjen 30, 201410 r od Luďa Necituj bezprostředně předchozí příspěvky
Březen 23, 201510 r Ahoj,neuměl by někdo poradit co by mohlo způsobovat na fabii 2003, že stále dokola běží nastavování minut hodin? Pokud otočím kolečko na nastavení hodin do leva, tak se minuty zastaví a normálně se začnou nastavovat správně hodiny.Jakmile ale kolečko pustím, tak začnou běžet minuty jakobych kolečkem otáčel doprava. Dělá to stále bez ohledu na vyplé/zaplé zapalování. Při otáčení kolečka na obě strany cvaknutí spínače sice slyším, ale poloha do prava nic nedělá. Napadá mě jedině problém s kontaktem, ale nevím co všechno by se případně muselo rozdělat. Pokud se něco podobného někde řešili, tak se omlouvám...nenašel jsem.
Březen 23, 201510 r Ahoj vypadá to na ty kontakty v budíkách. Vyšroubuj budíky a rozdělej. Nic na tom není.
Březen 23, 201510 r Budíky drží na dvou šroubcích. Vycvakneš 2 svorkovnice a jsou venku. Rozdělat jdou lehce. Jen taková piplačka pak nastavit ručičky. Jo pohledej tady a pročti. Nic na tom není.
Květen 10, 20169 r Na přístrojovce je u ukazatele km jeden čudl. Netlačit na něj - tím vynulujete pouze denní tachometr, ale pouze OTOČTE nenásilně DOLEVA - posunou se HODINY, když otočíme nenásilně DOPRAVA, TAK SE POSUNOU MINUTY.
Červen 23, 20214 r V 10. 5. 2016 na 12:22, veldak napsal: Na přístrojovce je u ukazatele km jeden čudl. Netlačit na něj - tím vynulujete pouze denní tachometr, ale pouze OTOČTE nenásilně DOLEVA - posunou se HODINY, když otočíme nenásilně DOPRAVA, TAK SE POSUNOU MINUTY. Dekuji !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.