prochi7 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Ahojte, Potřeboval bych pomoct. Poslední dobou mi jakoby klepe nebo řachtá v motoru viz. video, je to O II 1.9 TDi 77kw 4x4 2004. Kdesi jsem četl, že by to mohlo mít něco společného s ventilátorem topení a to mi také píská na nižší stupně ventilace. Je tedy možné, že se jedná o zaprasený ventilátor anebo vyklechtaná ložiska ? Díky předem, už mě ten zvuk pěkně rozčiluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 nejde ten zvuk z miesta ako je klinový remeň?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 nejde ten zvuk z miesta ako je klinový remeň?? jde spíš ze strany řidiče, u předního levýho kola je to slyšet víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 necituj zbytočne predchádzajúci príspevok,stačí odpovedať keď stlačíš spojku to neprestane,nabehané km??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 nalítáno necelých 170 tkm, občas to drnčí občas ne, se stlačenou spojkou nevidím rozdíl. Nejčastěji to dělá, když je motor zahřátý, tedy na 90 °C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 (editace) Viděl bych to na chycený setrvák. Mě to chrastí jak studené tak i teplé. Zatím to neřeším. A když to necháš nějakou dobu (třeba 2-3 minuty) na volnoběh tak to přestane? Editováno: 1. Listopad 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 většinou to chrastí, jak říkáš za tepla i studena, občas to přestane, ale drnčí skoro pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Tak jsem dneska zjistil, že když to běží na volnoběh, tak to drnčí, jako vždycky, ale jak zmáčknu spojku, podle předchozí rady, tak to přestane.... Setrvačník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Tak jsem dneska zjistil, že když to běží na volnoběh, tak to drnčí, jako vždycky, ale jak zmáčknu spojku, podle předchozí rady, tak to přestane.... Setrvačník ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Na 99,9% jo. Pokud to chceš řešit připrav se na větší investici. A nezapomeň že máš větší spojku-240mm! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 tak to je v pr.... nevíš, jak dlouho by to mělo v tomto stavu vydržet? může to mít nějaké horší následky, když se to zesere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 (editace) Mě to šustí zhruba rok a půl. Najel jsem tak 20tis.km Začne se to zhoršovat-budou větší vibrace do celého auta. Pak začne vrzat celé auto. Budu to řešit příští rok. EDIT: Pro nákup bych mrknul SEM Pro dohledání přesné sady kontaktuj uživatele jELDA z cc-autodíly a dej mu VIN. Editováno: 1. Listopad 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 díky, ještě s tím počkám. zatím to není zase tak strašný, až na ten rachot na volnoběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 moja otázka: keď stlačíš spojku to neprestane?? a tvoja odpoveď včera: se stlačenou spojkou nevidím rozdíl. tvoja odpoveď dnes: Tak jsem dneska zjistil, že když to běží na volnoběh, tak to drnčí, jako vždycky, ale jak zmáčknu spojku, podle předchozí rady, tak to přestane.... tak čo si máme vybrať a ako poradiť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 moja otázka: a tvoja odpoveď včera: tvoja odpoveď dnes: tak čo si máme vybrať a ako poradiť?? promiň, předtím to nemělo vliv, až dneska jsem to po nějaké době zkusil a nedělalo to. Většinu to zavrní, když zmáčknu spojku do necelé půlky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 a toto si si tiež asi zle prečítal: necituj zbytočne predchádzajúci príspevok,stačí odpovedať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochi7 Vloženo 1. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 neji tu sám, kdo odpovídá....tak aby v tom byl pořádek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 nič v zlom,ale asi si ma zle pochopil....ak odpovedáš na predchádzajúci príspevok,tak stačí použiť Přidat odpověď.. ak reaguješ na niektorý z vyššie uvedených príspevok (než je predchádzajúci),tak vtedy použiješ Odpovědet s citací to len aby sme si rozumeli,lebo ti to aj tak môže admin upraviť alebo ťa upozorniť... inak radšej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Ty máš taky 4x4 takže šestikvalt, teď řeším to samé, viz http://www.prevodovky-sixta.cz/zavady-spojek Podle Sixty je to nemoc všech šestikvaltů, dřív nebo později, vůle na hřídeli v převodovce způsobuje tohle divný chování. Jen u mě se to projevilo naopak, po výměně setrváku za nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.