quicksilver Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 někdo sem dával fotky, jak mu 100W žárovky zničily světlo, hlavně tedy ten průhledný plast, byl jakoby spečený a popraskaný.... je fakt že těch 80W na potkávací je dost, to se asi neuchladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 někdo sem dával fotky, jak mu 100W žárovky zničily světlo, hlavně tedy ten průhledný plast, byl jakoby spečený a popraskaný.... je fakt že těch 80W na potkávací je dost, to se asi neuchladí Nehlede na to, ze bych za to v noci daval do drzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nehlede na to, ze bych za to v noci daval do drzky Tak to si tam ještě dám přídavné 100 a budu jezdit porád proti tobě Už se těším na tebe, jak mně budeš dávat lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak já z těch philips bluevision až tak nadšenej nejsem. Za sucha je to dobrý a vypadá to hezky. Jenže když je mokrá silnice, tak se mi zdá, že vidim možná i hůř, než s klasickejma žárovkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak já z těch philips bluevision až tak nadšenej nejsem. Za sucha je to dobrý a vypadá to hezky. Jenže když je mokrá silnice, tak se mi zdá, že vidim možná i hůř, než s klasickejma žárovkama. Kdyby sis přečetl celé téma, tak se to řešilo a došlo se ke stejnému názoru Mohl si ušetřit pár stovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Kdyby sis přečetl celé téma, tak se to řešilo a došlo se ke stejnému názoru Mohl si ušetřit pár stovek Jasný, já je tam už mam skoro rok, jen jsem viděl téma bluevision a bez pročítání jsem napsal svojí zkušenost. Njn neni nad origo xeny, ale kde na to furt brát..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak mi dnes dorazil balíček s Osram night breaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 první foto: vlevo Philips blue (už nevím přesné označení) - vpravo Osram Bilux Allseason druhé foto: vlevo Philips blue - vpravo Osram NIGHT BREAKER a třetí foto: obě Osram NIGHT BREAKER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Takto to nemuzes porovnavat,bo levy svetlomet neni totozny s pravym.Musel by jsi prvne udelat foto v levem Philips a v pravem Osram a potom foto v pravem Philips a v levem Osram,to by bylo potom nejak prukazne,ale i tak nejde brat foto na zdi jako nejakou bernou minci...musi brat to co vidis z auta v noci na ceste,to je to nejdulezitejsi.... první foto: vlevo Philips blue (už nevím přesné označení) - vpravo Osram Bilux Allseasondruhé foto: vlevo Philips blue - vpravo Osram NIGHT BREAKER a třetí foto: obě Osram NIGHT BREAKER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Podla tvojho testu jedine H4 osram NBR,ponukam cenu 150 sk.Som rad tomu testu robim dealera OSRAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ak mozes urob test aj obratene , myslim v reflektoroch ako to pise hore. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Tak mi dnes dorazil balíček s Osram night breaker Pro koho jich kupuješ tolik??? To já je pak můžu zhánět jak chci když mi řeknou (v Brně) v obchodě že je nemají že je o ně velký zájem a příjde jim vždy jen pár krabiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Pro koho jich kupuješ tolik??? To já je pak můžu zhánět jak chci když mi řeknou (v Brně) v obchodě že je nemají že je o ně velký zájem a příjde jim vždy jen pár krabiček. No přesně jak píšeš. Dle prodejce je o ně velký zájem a dodávky H4 snad plní tak na 10%. Měl jsem je objednané snad od 2 nebo 3 ledna a 2 x mi psali jestli budu ještě čekat nebo ruším objednávku. Vytrval jsem. Tak vydrž a budou. Bral jsem je i pro souseda a o poštovné jsme se rozdělili. On pro sebe na feldu, přítelkyni na fačko a dědkovi na polo. Jedna je pro mě a jedna na kango tchánovi. Žádná zásoba, už svítí všechny. Chlapi chválí jak to nesvítí jen ženská si ani nevšimla. Ty fotky udělám, tak jak navrhujete ať je to líp vidět. Případně i z auta. Já je sem házel jen tak narychlo. Jo, bude to ale u Philipsky jen s dálkáčema. Na philipsce odešla potkávačka zrovna v den jak mi dorazily Osramky. Druhá philipska se odporoučela už dříve. Ještě můžu hodit srovnání s Osram allseason nebo s obyčejnou. Mám tu i jednu 100/80 W tu chcete taky? Pak už by se dalo hovořit o testu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 No přesně jak píšeš. Dle prodejce je o ně velký zájem a dodávky H4 snad plní tak na 10%. Měl jsem je objednané snad od 2 nebo 3 ledna a 2 x mi psali jestli budu ještě čekat nebo ruším objednávku. Vytrval jsem. Tak vydrž a budou. Bral jsem je i pro souseda a o poštovné jsme se rozdělili. On pro sebe na feldu, přítelkyni na fačko a dědkovi na polo. Jedna je pro mě a jedna na kango tchánovi. Žádná zásoba, už svítí všechny. Chlapi chválí jak to nesvítí jen ženská si ani nevšimla. Ty fotky udělám, tak jak navrhujete ať je to líp vidět. Případně i z auta. Já je sem házel jen tak narychlo. Jo, bude to ale u Philipsky jen s dálkáčema. Na philipsce odešla potkávačka zrovna v den jak mi dorazily Osramky. Druhá philipska se odporoučela už dříve. Ještě můžu hodit srovnání s Osram allseason nebo s obyčejnou. Mám tu i jednu 100/80 W tu chcete taky? Pak už by se dalo hovořit o testu. Ano aj s 100/ 80 W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Tak zase vyreklamováno a teď vybrat zase jiné. žárovky se reklamují dobře, oni totiž s tím nic nedělají měsíc počkáš a vrátí ti prachy nebo dají jiné co taky na žárovce poznáš. Takhle to aplikuji již 3roky v Globusu. Takže jsem měl vlastně půjčené 3roky žárovky. A ještě jsem na tom vydělal parkovačky bo jsem jim tam nareklamaci z žárovkama dal jiné parkovačky. Philips Blue-vision. Vždy vydrží tak rok, ale zase je fakt že najezdím opravdu hodně. Uvidím teď asi počkám na léto a pak zase nějaké koupím asi zkusím Osram night breaker jestli je někde v obchodáku budou mít jinde kupovat nebudu kůli reklamaci Editováno: 4. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Tak konečně jsem upravil velikost fotek ať je sem můžu hodit. První tři fotky jsou Osram Night Breaker. Foceny s oběma žárovkama. Ostatní jsou vždy jen s jednou žárovkou protože nenám druhou do páru a u Philipsky nejde potkávačka. Pro srovnání jsem udělal i fotku s jednou Osram Night Breaker. Hodím to sem postupně ať se fotky nepomíchají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Osram Night Breaker 1 žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Alpin do špatného počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Hella 100/80 W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Osram allseason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Philips. Přesné označení už nevím. Byly s modrým proužkem pod čepičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Obyčejná. Značka Motorcraft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak jsem to asi proklel a už je jedna v p*deli. Bluevision H4 cca necelej rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajvet Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 já mám světla čirá na O1 r.v. 2001 . Ty se dají také vevnitř vyčistit jako světla O1 před faceliftem? A jaké žárovky by jste mi doporučili na mou O1 combi s čirými skly. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Pokud máš přední světla po faceliftu, tak ty se tak lehce rozebrat jako před faceliftem nedají. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...8&hl=světel http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=vyčištění A o žárovkách je tady napsáno tak dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.