jaydoo Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak uz mam asi 2 tyzdne Osram night breaker , a musim povedat, ze su objektivne lepsie ako Osram CoolBlue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Já mám asi 4 měsíce Osram Silverstar a taky naprostá spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajvet Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 POradíte kde nejlépe nejrychleji a nejlevněji koupit na mou O1 combi H4 12V 60/55W Osram Nightbreaker ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 POradíte kde nejlépe nejrychleji a nejlevněji koupit na mou O1 combi H4 12V 60/55W Osram Nightbreaker ? díky Třeba Autobenex.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 POradíte kde nejlépe nejrychleji a nejlevněji koupit na mou O1 combi H4 12V 60/55W Osram Nightbreaker ? díky Zkus benzínky tam hodně mívají žárovky od Osramu. Tak jsem i já seznal Silverstar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 POradíte kde nejlépe nejrychleji a nejlevněji koupit na mou O1 combi H4 12V 60/55W Osram Nightbreaker ? díky Robim dealera OSRAM ziarovky NBR H4 cena kus 150,- slovenskych korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Robim dealera OSRAM ziarovky NBR H4 cena kus 150,- slovenskych korun A za jakou cenu by jsi zaslal do ČR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiKast Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Měl jsem Osram NightBreaker a je pravda, že svítí o něco lépe než standartní žárovky, ale vydržely mi 3měsíce, což odpovídá asi 7000km. To se mi zdá dost málo, normální žárovky měním tak 1x za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 A za jakou cenu by jsi zaslal do ČR??? Já mu psal i SZ a vůbec nereagoval. Bych to jinak hned bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 POradíte kde nejlépe nejrychleji a nejlevněji koupit na mou O1 combi H4 12V 60/55W Osram Nightbreaker ? díky Třeba tady : http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...&kid=h4_732 Jseš li členem OC, pak tam máš ještě slevu, tuším že to je 10%. Já je tam kupoval, je fakt, že to mám 3 min. od domu autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Třeba tady : http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...&kid=h4_732 Jseš li členem OC, pak tam máš ještě slevu, tuším že to je 10%. Já je tam kupoval, je fakt, že to mám 3 min. od domu autem Mám taky osramy a jsem spokojen spíše bych řešil napětí,které jde do žárovek je větší než 12 V a to je duvod malé životnosti ne?existuje nějaký staboš napětí nebo něco takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak kluci aniž, bych si to tady přečetl koupil jsem za 650,- (obě) Philips X-Treme Power +80% dneska jsem je tam vpálil tak je zítra testnu a řeknu. Zatím to vypadá, že mají docela dobře bílí světlo, ale ještě jsem je nezkoušel někam dál. Jestli se mi to nebudou zdát nějak o moc lepší koupím ještě ty Osramy Nightbreaker a pak budu mít objektivní srovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak jo akorát jsem dorazil. TY Philips X-Treme Power jsou dobrý Osram brát nebudu. Hezký bílý světlo. Někdo psal, že dosvítí dál. To je blbost. Máme v práci rozkalibrovanej regloskop takže jsem svítil akorát tak dost nahoru. Musel jsem regulací shodit světla na jedna. Každopádně osvětlený spektrum je osvíceno o poznání jasněji a tím, že mají větší intenzitu a bělejší barvu tak i lepší viditelnost krajnice. Jsem s nima spokojený. Těch 650.- co mě stáli fakt nelituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adas25 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Zdar vsi, mohu-li take svou troskou zkusenosti do mlejna, tak dlohou dobu jsem pouzival H4 100/90W od angl.firmy Elta a naprosta spokojenost, modro-bile svetlo, a vetsi viditelnost v noci, proste parada... ...nevim jak je to mozne, ale v poslednim roce se zmenilo baleni techto zarovek a uz to neni ono, proste diametralni rozdil jak v barve svetla tak ve svitivosti (asi kvantita nahradila kvalitu), coz me nuti hledat novou znacku zarovek ...v rychlosti jsem vyzkousel nejprve noname zarovky 100/90W s oznacenim "LIGHT XENON BLUE", "SHAINY", "H.I.D. EXTREME", "XENON POWER BLUE" a pravdou je, ze jde pouze o oblbovani lidi a falesnou reklamu, sviti zlute s nadechem modre a viditelnost hruza !!! ...pak prisly na radu znackove "OSRAM NIGHT BREAKER", sice 60/55W, ale prodejce i samotna firma se dusovali ze rozdil je veliky az 80%...., jenze chyba, do bileho svetla to ma hodne daleko, barva jako klasicke obycejne H4, svitivost je mozna o 10-15% vetsi, ale to za tmy neni moc znat, rozdil je pouze v cene (400,-Kc), podobne ale s vyssi nebo-li dvojnasobnou porizovaci cenou (890,-Kc) dopadly "Philips X-Treme", tam vsak svitivost dosahovala se skoro standartni barvou svetla vetsiho vykonu, cca o 40-50%... ...po vsech prectenych forech pujdu do testovani "Philips BLUEVISION", ktere maji dle nazoru lidicek na netu opravdu modrobile svetlo a svitivost je tez vetsi a znatelna, cena (920 - 1000,-Kc), samozremne se necham odradit zkusenejsim clovickem zde... PS: ...doslo i na montaz kitu H.I.D. H4 Bixenon od firmy "COBRA", ale v necirych svetlometech to nedelalo dobrotu, proto jsem sadu balastu po zakoupeni H3 Xenonu prestavel na mlhovky :-) Editováno: 7. Duben 2008, autor: Adas25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.op Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Měl jsem Osram NightBreaker a je pravda, že svítí o něco lépe než standartní žárovky, ale vydržely mi 3měsíce, což odpovídá asi 7000km. To se mi zdá dost málo, normální žárovky měním tak 1x za rok. Taky jsem v lednu koupil NightBreaker a dnes mi jedna odešla, teda taky po 3 měsících. Koupil jsem novou za 250,- a dal jim ještě jednu šanci. Jak odejde další po tak krátké době, jdou do koše, i když světlo je z nich parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak jsem po přečtení celého témata koupil Philips Vision plus a musí říct, že je to opravdu rozdíl oproti klasickým H4. Já jezdím převážně v noci tak doufám, že budu spokojený. Zdá se mi, že světlo svítí více do běla a samozřejmě více. Existuje ještě snad něco lepšího než tyto??? Kromě xenonů samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.op Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak jsem po přečtení celého témata koupil Philips Vision plus a musí říct, že je to opravdu rozdíl oproti klasickým H4. Já jezdím převážně v noci tak doufám, že budu spokojený. Zdá se mi, že světlo svítí více do běla a samozřejmě více. Existuje ještě snad něco lepšího než tyto??? Kromě xenonů samozřejmě Tak mi do věčných lovišť odešel i druhý night breaker, životnost při celodenním svícení cca 3 měsíce, to je za rok 2000 za žárovky, končím s nima a jdu vyzkoušet Philips, má někdo zkušenosti s jejich životností?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak mi do věčných lovišť odešel i druhý night breaker, životnost při celodenním svícení cca 3 měsíce, to je za rok 2000 za žárovky, končím s nima a jdu vyzkoušet Philips, má někdo zkušenosti s jejich životností?? No já mám Philips Xtreme Power jen chvíli, ale kamarád na ně už jezdí přes 18 měsíců a pořád drží. A že by jezdil jen hodobóžově v neděli na jarmark se říct nedá. Proto jsem šel radši do Philipsu než do Osramu. Jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 mně odešel Nightbreaker včera přesně po 5 měsících provozu a to je málo. Jdu ho reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) No a me dnes odesla jedna zarovka - Osram Silverstar + 50% a to je mam asi pul roku Editováno: 19. Květen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Já to musím zaťukat na dřevo, mám žárovky Osram Silverstar +50% asi 9 měsíců a pořád svítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Editováno: 20. Květen 2008, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak včera sem odskoušel v noci "OSRAM NIGHT BREAKER" a byl sem dost příjemě překvapenej!Svítí jako prase! Před tím sem měl Osram Silverstar + 50% a nic extra. Teď jsu spíš zvědavej co vydrží. takže Night Breakery můžu jen doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak SILVESTARY mam nyni a rikal jsem si, ze to oproti serii neni takovy rozdil... Takze bych zkusil NIGHT BREAKERY ci jak se jim nadava? Trochu me zarazi ze vydrzi pul roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 No doufám,že vydrží mnohem dýl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.