Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No nějaký jsem tady našel, ale píšou u nich že nejsou schváleny do provozu na pozemních komunikacích. Měl jste s tím někdo nějakej problém??? Pochybuju že to policajti kontrolujou. <_<

docela by ma zaujimalo ako policajt zisti ze niesu schvalene ;)

To právě nevim, spíš možná na technický..... Pořád nevim pro který se rozhodnout

• Autor
No nějaký jsem tady našel, ale píšou u nich že nejsou schváleny do provozu na pozemních komunikacích. Měl jste s tím někdo nějakej problém??? Pochybuju že to policajti kontrolujou. <_<

Nikdy se na to nedivali, protoze tam kde Te budou kontrolovat, nebudes svitit dalkama a na potkavaci mas 55W, takze nikdo nic nepozna :)

• Autor
docela by ma zaujimalo ako policajt zisti ze niesu schvalene ;)

No kdyz bude chtit, uplne jednoduse, vynda zarovku z patice a nebude na ni homologace lol

heh no uz ho vidim ako maturuje nad tym ako sa vybera z mojho auta ziarovka ;) by to vzdal a poslal ma dalej

heh aj keby mi to prikazal tak mu poviem ze ja netusim ako sa menia ziarovky ;)

tym vsak nechcem povedat ze jazdim na nehomologizovanych

• Autor
heh aj keby mi to prikazal tak mu poviem ze ja netusim ako sa menia ziarovky ;)

tym vsak nechcem povedat ze jazdim na nehomologizovanych

Pak uz by se na to asi vykaslal :)

Ja tam mel prave dost dlouho ty 55/100, tedka jsem dal ty z Cartechu a parada, jen na dalky to holt neni ono, tech 90W tam chybi lol

no kazdu chvilu by mi mali dorazit tie PIAA co som docela zvedavy ak pridu v celku a posta sa nepostarala o hrkave prekvapenie, potom este do dialkovych kupim Silverstar a budem spokojny

Tak jsem se nakonec rozhoupal a koupil ty Philips BlueVision Ultra 4.000 °K. Je to jak jsem očekával... svítí to jako víc bíle, ale chybí tomu ta intenzita. Když jde člověk před auto, a podívá se do světel, tak to jako fakt vypadá dobře, ale bohužel jen aby něco vypadalo dobře mě fakt neuspokojuje. Dle mého osobního názoru jsou absolutně nesrovnatelé s Osram Bilux Silverstar 50%, který maj stříbrnej vrchlík a přežhavované vlákno a skutečně intenzita svícení je mnohem jasnější a dosah světla delší, než tyhle Philipsy s bělejším světlem. Navíc jedna stojí na Jetce 189,- Kč takže i cena je příznivější. Pro ty co jezdí převážně v noci, tak jako já, bych rozhodě doporučil ty Osramy. Ty co upřednostňují věci typu "aby to hlavně dobře vypadalo" tak jsou ty Philipsy asi nejlepší volba. Ale dát takovou palbu jen za modré sklíčko u žárovky se fakt nevyplatí. Takže kdyby měl někdo zájem ty moje odkoupit, rád mu je prodám za zajímavou cenu. Měl jsem je v autě jen jednou, když sem je jel projet, takže mají najeto asi 25 km. Takže kdo by souhlasil s platbou převodem na účet, tak mu ty žárovky doporučeně (+25,-) pošlu včetně pokladního bloku a v origo balení. Dohoda přes ICQ, či email.

No a já tam včera vrazil ty OSRAM Bilux SilverStar +50%. Jsem na tom podobně. Vůbec to nesplnilo moje očekávání podle toho, jak je tady někdo vychvaluje. Řekl bych, že mají asi trošku bělejší světlo (ne ale o moc). A na dohledové vzdálenosti to podle mého názoru taky není skoro znát. Zkoušel jsem to s kámošem na cestě, co u nás vede ke garážím za úplné tmy. Zkoušeli jsme, jak jsou osoby na silnici vidět na různé vzdálenosti při původních H4-kách a při těch Osramkách. Shodli jsme se na tom, že rozdíl není takřka žádný. Jeden tedy ano - obyčejné H4 koupím za 100-150 Kč obě. Ty OSRAMky jsem koupil 175 Kč jednu, někdo tady psal, že i za víc. Kdybych dneska kupoval, tak koupím ty nejdražší Philipsky. Když už, tak ať vyhodím, co nejvíc :D

Tak uz su doma ;)

1161680033PA245670a.JPG

1161680063PA245671a.JPG

nova rada Philips BlueVision ;)

ZDE

tak tie skusim az sa vypalia PIAA ;)

Baui nemame tam nahodou H4? Tohle je do mlhovek ne?

• Autor

To ale neni novy ;) A hlavne mame H4 a v mlhach H3 :)

Tak a na aute

1161691849Piaa1.JPG

1161691869Piaa2.jpg

no ja mam H7 v stretavackach aj dialkovych ;)

No vidis,tak dokonce.....

Baui nemame tam nahodou H4? Tohle je do mlhovek ne?

no jasne ze tam mame H4...vzdyt se v H4 delaj a ta sada stoji kolem 950...

no tak to neni novy a dal jsem to sem uplne k nicemu...spokojenost??

Spokojenost :D

Tak a na aute

Tak to je nářez. :palec2: Silverstar fuck

• Autor
To ale neni novy ;) A hlavne mame H4 a v mlhach H3  :)

no tak to neni novy a dal jsem to sem uplne k nicemu...spokojenost??

Jooo, jeste vykourit a budu spokojenej :Dlol

Hoši, tak jsem zjistil, že nejlepší žárovky dělá pan D2S.... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.