toskany Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Zdravym panove.Dnes jsem menik chladic vody po doplneni kapaliny je ji tam dost a naslednem odvzdusneni jsem po ohrati na provoznou teplotu jsem si vsiml dim od chladice.Je cejtit jako by jse palil plas.Chladic je novej nikdy nepouzitej.Cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 (editace) Nejsem si jistej ale mozna ze to bude tim ze je novej .. jestli ti funguje tak bych to neresil Editováno: 9. Listopad 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 neoblial si to niekde tou zmesou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Zdravym panove.Dnes jsem menik chladic vody po doplneni kapaliny je ji tam dost a naslednem odvzdusneni jsem po ohrati na provoznou teplotu jsem si vsiml dim od chladice.Je cejtit jako by jse palil plas.Chladic je novej nikdy nepouzitej.Cim to muze byt? Tím že je nový, pokud ti tam někde nehoří ventilátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 (editace) VAG BoBo zmeň si písmo,,veď na to ledva vidím Editováno: 9. Listopad 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 A pravopis, nedá se to číst ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toskany Vloženo 10. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 kdyz myslis mne s tim pravopisem tak te nepotesim snazili jse o to 4 ucitelky a neuspeli blbej nejsem jen ten pravopis za 34 let meho zivota mi neak nechtel vlist do palice trapi mne to samotnyho ale bohuzel a ani dislektik nejsem.Jo jinak dik za odpovedi myslel jsem si ze je to tim ze je novej jen jsem chtel mit jistotu.Teplota je OK cirkulace vody taky,ventilator je taky dobrej zapina jak ma intenzita dimu se nezvetsuje.Ted jsem to ani nekoukal jezdim na tom jen do prace a voda se nestiha natolik ohrat.O vikendu to necham chvyli pred barakem nastartovany tak uvidim.Jeste jednou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 kdyz myslis mne s tim pravopisem tak te nepotesim snazili jse o to 4 ucitelky a neuspeli blbej nejsem jen ten pravopis za 34 let meho zivota mi neak nechtel vlist do palice trapi mne to samotnyho ale bohuzel a ani dislektik nejsem.Jo jinak dik za odpovedi myslel jsem si ze je to tim ze je novej jen jsem chtel mit jistotu.Teplota je OK cirkulace vody taky,ventilator je taky dobrej zapina jak ma intenzita dimu se nezvetsuje.Ted jsem to ani nekoukal jezdim na tom jen do prace a voda se nestiha natolik ohrat.O vikendu to necham chvyli pred barakem nastartovany tak uvidim.Jeste jednou dik Napiš (dým) bude to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 VAG BoBo zmeň si písmo,,veď na to ledva vidím Ok, už na tom pracují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 (editace) Napiš (dým) bude to lepší. no jenom dým to nezlepší je tam toho více, ale jak pravil toskany, jestli to nedokázaly ani čtyři učitelky, tak to nemá cenu lámat přes koleno .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Editováno: 10. Listopad 2011, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toskany Vloženo 10. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 (editace) a ja myslel ze se tady resej poruchy aut a ne lidí.Up ted se cejtim jak na zakladce kdyz mi do tela za to jak pisu davala ucitelka.Neni to dvakrat prijemny.Ten kto se po lidech vozy za to jak pisou by jsi mel ze ten doticny muze mit i naky zdravotny problemy a na psichyce mu to zrovna neprida.Ne nadarmo se rika prvne mysli a pak kecej.No vokne prelozeno z dvakrat mer potom rez. Editováno: 10. Listopad 2011, autor: toskany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 (editace) toskany: Tady se resi hlavne auta,krom jineho, ale kluci te jen upozornili ze by neuskodilo trosku zapracovat nad pravopisem Spis me prekvapuje to, ze si to beres vubec k srdci, kdyz uz s tim mas problemy od malicka, tak musis byt zvykli na reakci ostatnich..Tak nebrec jako zenska a prenes se pres to a bude lip...Mimochodem ja jsem od malicka dislektik a neresim to Editováno: 10. Listopad 2011, autor: Grym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toskany Vloženo 10. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 tady nikto nebreci ja jsem na to zvykli akorat poukazuji na to ze nekto si to muze brat hodne k srdci a mit psichycke problemy kolego.Nemylte si pojmy z dojmama a kousek se zamyslete nad tim nez nekoho zacnete upozornovat na chyby.Tot vse.Ale dost uz o tom tohle forum je o autech a ne o pravopisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.