ziza23 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 (editace) Kklucí co vy na to, jak by se Vám líbili? Docela o nich uvažuji LED zadní Tak jsem si pozdě všiml, že jsou na O II :-( No každopádně, když už jsou na sedan, tak snad brzo bude něco i na kombi Editováno: 19. Září 2011, autor: ziza23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Škoda také bych je koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Director73 Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Pokud by měl někdo zájem o nové LED lampy na škoda superb II sedan, tak je mám za cenu 6900,-Kč za kompletní pár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Od toho je tu bazar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Nevíte jestli jdou ty nové lampy ze sedanu Superba II L&K přehodit za normální zadní lampy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Osobne jsem je jeste nevidel, ale osobne si myslim, ze to nebude tak jednoduche... minimalne konektory na ty obrysovky nebudou vsechny vyuzite, pac jsou tam 4 a kdo vi co tam bude za zaludnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Pro bezproblémový chod nutná BCM jednotka se softem 615 a vyšším...pak je to sranda a chyba nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpitris Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Co to znamena "BCM se softem 615 a vyssim"? Bude na to stacit BCM 1K0937087Q ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 A viděl jste to někdo v reálu na autě jak to vypadá?Na you tube jsem našel jen dvě videa ale na živo sem to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 vypadá to pekne , krajšie ako origo svetlá http://www.dieselstation.com/wallpapers/albums/Skoda/Superb-Combi-Laurin-Klement/skoda-superb-combi-laurin-klement-design-package-widescreen-06.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 S tím souhlasím, že vypadají dobře. Mám je taky, jen musím odstranit hlášku prasklá žárovka.....Prý výměna na nakodování bcm jednotky to vyřeší a tak řeším..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FILIPEK22 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 zdravim dnes sem si take montoval zadni led svetla!!!a chci se zeptat jak ste ocurali tu hlasku praskle zarovky??,dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Parametrizací BCMka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FILIPEK22 Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 jak presne pujde to i kdyz mam r.v 2009? nebo musim koupit tu z 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 No vzhledem k tomu že Sedan ve výbavě Laurin&Klement má zadní LED lapmy z výroby tak by mělo jít jen o nakódování jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Kódování je max 50% nastavení na BCMku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FILIPEK22 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 tak ja sem koupil tu nejnovejsi BCM jednotku se softem 658. dal sem ji tam pres vasila me to neslo nakodovat online .dal sem to rucne.pak sem dal kodovani led zadnich svetel to probehlo uspesne+parametrizace.ale stejne mi to stale hlasilo chybu a pak semi to uplne rozjebalo a svitilo mi jen na kufru mlhovka a zpatecka!!! takze sem stoho uplne zoufalej sral sem se stim asi 2 hodky anic nepomohlo.i kdyz sem to skousel kodovat bud rok co mam auto nebo i rok 2012 a stejne nic. neporadime nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FILIPEK22 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Pro bezproblémový chod nutná BCM jednotka se softem 615 a vyšším...pak je to sranda a chyba nikde. me to sranbda neprisla !!! mam ji se softem 658 a uplne semi to kodovani rozjebalo svitilo mi treba i jen vzsek tech diodovejch svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 No vidíš kdybys přijel nemusel jsi mít problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 (editace) U každého BCMka je napsaná verze softu a 1K0937087Q by měla být 651..tj. není žádný problém. Soft 658 neznám...je 651 a pak 709. Editováno: 15. Červenec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FILIPEK22 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 No vidíš kdybys přijel nemusel jsi mít problém. mas pravdi 651soft ty by jsi me to nakodoval za nejaky poplatek kdybych prijel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Ano to je to nejmenší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FILIPEK22 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Ano to je to nejmenší. das mi na sebe cislo at se domluvime po tel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Zdravím, mám jen už asi půl roku na Superbu a jediné, co není úplně ok je to, že spodní část světel LEDek svítí víc, než by měla. Nicméně to by měl vyřešit nový software, který chystá škodovka za chvíli vypustit. Bude obsahovat možnost úpravy jednotky a napětí tak, aby světla svítili správně. Tady je pár foto, jak vypadají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MFiedler Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Filipku, taky mám nové LED lampy a také mi svítí kontrolka žárovky. Probíral jsem to s několika lidmi a prý Škodovka přijde s novým softwarem někdy tento týden, který bude umožňovat na kódování jednotky tak, aby šlo do světel správné napětí atd... Jediný dopad je to, že světla svítí víc, než by měly, takže večer LEDky trošku oslňují Být tebou vydržím a nebo se zeptám ve Škodovce, jestli už jim vyšel ten nový software, který používají pro načítání chyb z aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.