Peete Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Foceno dnes o půlnoci v garáži. O1 1.8T 20V Turbo.Neptejte se mě, jak jsem to udělal, ale fotomontáž to fakt není :-) Že by to bylo focené ve škodovce na lince?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 však vynulovat km, zas takový problém není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadAN Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně hele a nemas to nahodou cele pokazene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně hele a nemas to nahodou cele pokazene? Nemám, ale jak jsem již psal, hodinám jsme pomohl, to ostatní byla náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Foceno dnes o půlnoci v garáži. O1 1.8T 20V Turbo.Neptejte se mě, jak jsem to udělal, ale fotomontáž to fakt není :-) ty vogo máš to rozbitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 este par stovak km a tiez tu nieco vyvesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně Pěkné ale co ten prach na palubovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně Pěkné ale co ten prach na palubovce? nemá čas uklízet, musí hlídat budíky, aby vyděl až tam bude 222222km 22:22 .....................nic ve zlým, jen je to téma o prdu tak kecáme o prdu, nevadí??? doufám že mě neukamenuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak tohle jsem fotil dneska cestou z chaty, vyšlo to nádherně Pěkné ale co ten prach na palubovce? nemá čas uklízet, musí hlídat budíky, aby vyděl až tam bude 222222km 22:22 .....................nic ve zlým, jen je to téma o prdu tak kecáme o prdu, nevadí??? doufám že mě neukamenuješ Jen počkej na srazu Ale máš částečnou pravdu uklízet opravdu nestíhám Jen těch 222.222 km a 22:22 hod přenechám někomu jinému. Do roka bych chtěl pořídit nové Sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Foceno dnes o půlnoci v garáži. O1 1.8T 20V Turbo.Neptejte se mě, jak jsem to udělal, ale fotomontáž to fakt není :-) Tak jak je to?? Jsem zvědavej a chci vědět jestli jsem se trefil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bida Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 JA mam taky ulovek nedavno na prazskym okruhu ve 100/km za hodku ale dal jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cammy Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.